Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цвета Караянчева: Постигнахме съгласие с патриотите

Политика

Цвета Караянчева: Постигнахме съгласие с патриотите

Снимка:

"Разговорите продължават", заяви още Караянчева за решенията на коалиционния съвет

С партньорите от коалиционния съвет ГЕРБ-"Обединени патриоти" постигнахме принципно съгласие около темата за нова конституция и свикване на Велико народно събрание.

Това коментира пред колегите от "24 часа" председателката на парламента Цвета Караянчева, която е и в преговорния екип на ГЕРБ за внасяне на проекта за нова конституция.

Думите на Караянчева бяха коментар на изявление от ВМРО, че партията на Красимир Каракачанов няма да подкрепи по никакъв начин проекта за нова конституция, ако в него не залегнат исканията им за образователен ценз, задължително гласуване, гарантирани права и гражданство на всеки етнически българин, връщане на наборната служба, гарантиране на семейството като съюз между мъж и жена, президентът да има право на законодателна инициатива и искане на вот на недоверие.

Днес следобед на коалиционен съвет Борисов е убедил патриотите да подкрепят внасянето на проекта, а всякакви допълнения да бъдат правени в хода на дебата в парламента.

"Разговорите продължават", заяви още Караянчева за решенията на коалиционния съвет.  


Коментари (5)

Убедително е подкрепено с милионче за гласче. Така е с обединените мафиоти, които узурпираха властта.
01.09.2020 18:09 / Отговор
Тартаковер Не знам дали е така, не обичам да пиша недоказани неща, но истината е, че в мрежите упорито се пише това. Защото много от сегашните депутати ще гледат следващия парламент през крив макарон, затова за последно да осребрят престоя и корумпираната си душица. Някой допуска ли при евентуални бъдещи честни избори, хората на Марешки в парламента? Или на Шкембе-войвода, доста от БСП могат също да откупят последния си престой...? Боко щедро може да подари на необходимия брой екземпляри по 1 млн. той обича да раздава нашите пари. Ще видим...
01.09.2020 19:29
МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
02.09.2020 09:04
Никой не е узурпирал Власт. Нещо грешиш ние сме гласували за герб за да е първа и пак ще гласуваме ясно?
01.09.2020 18:56 / Отговор
Джил Кои сте Вие дето сте гласували за Герб,ние пък не сме гласували за тях.И няма да гласуваме,не се купуваме.Всички не можеш да купиш.Има и нормални хора.
02.09.2020 04:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още