Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Сделката с апартаментите ще е основна опорна точка на БСП за евроизборите

Политика

Цветанов: Сделката с апартаментите ще е основна опорна точка на БСП за евроизборите

Цветанов: Сделката с апартаментите ще е основна опорна точка на БСП за евроизборите - Tribune.bg
Снимка:

Нека проверяващите да кажат има ли нещо или не, призова вторият човек в ГЕРБ

„След като президентът Румен Радев коментира сделката с апартаментите, явно това ще е основна опорна точка на БСП за изборите“, заяви Цветан Цветанов в кулоарите на парламента. Като потвърждение той обърна внимание на журналистите, че държавният глава е подел темата като „неформален лидер на социалистите“, а това съвпада с изразената позиция на Корнелия Нинова.

„Има закони, които са спазени. Има замяна, която съответства на българското законодателство. Има доплащане, което е по-голямо от квадратурата. Нека да оставим правилните хора да кажат дали има нещо или не. Има много интересни факти около тази атака срещу мен и хората, от които тя тръгна“, посочи Цветанов.

Той не е изненадан от новината, че заместник-министърът на спорта Ваня Колева също има апартамент в същата сградата на „Артекс“ в столичния район „Изток“.

„Нейният съпруг е осми на Световното по колоездене преди 20-30 години. Имат един хубав и сериозен бизнес от 30 години. Защо да не може да си позволи да има апартамент?“, попита заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов напомни, че атаките към него винаги съвпадат с някакъв предизборен период. И през 2013 г., и сега, сделките с негови имоти са прозрачни, напомни той, но отказа да коментира цените, на които строителната компания „Артекс“ продава жилищата си.

„Аз не знам цените, по които „Артекс“ продава техните апартаменти. Договорът, който подписах, това е реалната сделка. Направих замяна на два апартамента, в които живеех до миналата година, които два апартамента са в същия квартал и са на по-хубаво място, отколкото сега, където живея. Доплатих 100 000 лв. разлика преди да се нанеса в това жилище. Всички средства са законни“, категоричен е той.

Относно Симеон Велков, който е придобил двата апартамента, обект на заменка с „Артекс“, Цветанов уточни, че го познава, но въпросният човек няма нищо общо с личната му сделка.

„На обществено събитие през 2017 г. се запознах със собственика на „Артекс“, г-н Мирянов, той ми каза за този имот. Не се срамувам от нищо. Не съм прекрачвал закона“, подчерта Цветан Цветанов.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Мина Така е цял сезон ще говорят за него, оставете ги да си лаят, те др не могат да направят
21.03.2019 14:28 / Отговор
papi Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe
21.03.2019 17:12 / Отговор
истината Тъпите червени боклуци ,могат да завиждат само.Аз постоих къща 620 квадрата за 480 000 лева със всички екстри и ,обзавеждане и земя.Ама зашото мога.Значи ли че трябва да се чувствам виновен че те не могат.Те само ламтят и завиждат защото имат кухи манерки вместо глави на раменете си,особено тази змия Йончева и онази биволица Нинова
22.03.2019 06:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети