Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Изряден съм, не ме е страх от проверки

Политика

Цветанов: Изряден съм, не ме е страх от проверки

Цветанов: Изряден съм, не ме е страх от проверки - Tribune.bg
Снимка:

Минах през същото през 2013 г., беше доказано, че нямам нарушения, припомни председателят на групата на ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отрече негов бивш колега от партията да е купувачът на двата апартамента, които е заменил при покупката на новото си жилище от „Артекс“ в столичния район „Изток“. В кулоарите на парламента Цветанов обясни, че в сделката за новото ми жилище няма нищо незаконно.

„Аз не мога да коментирам действията на други лица, които са направили съответната сделка. Мога да говоря за моята сделка, която е направена по българското законодателство. Нека да ви повторя, двата апартамента, които съм прехвърлил и съм направил замяна с този, който съм купил, те са в същия район и от гл. т. на местоположение, предишните два са на много по-хубаво място. Има замяна, разликата е около 39  или 40 кв. м. и аз съм доплатил 100 000 лв. Направил съм го по банков път и съм попълнил съответните декларации“, изтъкна вторият човек в ГЕРБ.

Според него тълкуванията на някои медии манипулират информацията.

„Аз минах през същия период 2013 г. Знаете истерията, която започна 2010 г. Минал съм през всички видове проверки и мога да кажа, че през 2013 г. имаше прокурорско решение за моя ревизия. Аз съм изряден български гражданин и съм го доказал и не съм се крил. Най-лесно беше да не се появя“, завърши Цветанов и се отправи към пленарна зала.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети