Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов: Борисов никога не е бил пряко ангажиран в партийните дела

Политика

Цветанов: Борисов никога не е бил пряко ангажиран в партийните дела

Цветанов: Борисов никога не е бил пряко ангажиран в партийните дела - Tribune.bg
Снимка:

„Оценката на Бойко Борисов е едно признание за реалната работа, която съм свършил през изминалия период. Сега ще бъда много по-всеотдаен с новата енергия, която стартирахме „Републиканци за България“. Това заяви в интервю за БГНЕС лидерът на новия политически проект Цветан Цветанов.

Така той коментира думите на премиера и председател на ГЕРБ, който заяви, че Цветанов може да взема колкото си иска гласове.

„Борисов никога не е бил толкова пряко ангажиран в партийните дела. Може би сега се сблъсква с реалността. Партийното строителство и работата с партийните организации е да можеш да чуеш всички проблеми и различните гледни точки. Най-важното е, че трябва да дадеш правилното решение, което да обедини хората във всяка една от структурите, които има в страната. Това, което съм правил през всичките тези години, е да градя екип и да се подготвяме за предизвикателствата, които са идвали при всеки един от изборите, които са провеждани“, каза Цветанов.

Той смята, че в сегашната политическа криза и конфронтация „единственият възможен вариант за по-честни избори и прозрачност на този процес е със служебен кабинет“.

Цветанов посочи, че „Републиканци за България“ ще бъде основният опонент в смесените региони на ДПС и ГЕРБ, защото „те като цяло са заедно в последните месни избори и това, което показаха като поведение и отношение към избирателите“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Май май послъгваш, Цецко кой с кого е на изборите...
28.09.2020 17:04 / Отговор
ссс Явно Цветанов е забравил,заради кой съществува ГЕРБ?А и той винаги е бил работник на Бойко,а не обратно.
28.09.2020 17:53 / Отговор
Прав е Цецку, онзи се занимава само с трупане на парички за себе си и за задкулисието, което го издигна и за фирмите, като Главболгарстрой, на който е собственик. Дон Боце вече е натрупал 4 милиарда евро в офшорки. А раздава държавния бюджет, както му хрумне. Краде и еврофондов
28.09.2020 18:08 / Отговор
кесо Абе, Цветанов, недей да "скромничиш" ами направо кажи, че ти си създал ГЕРБ и си открил Борисов. То бива "скромност" твойто, бива, ама чак пък толкоз да се "пристискваш" не бива.
28.09.2020 19:01 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати