Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов и Вълневи съдят сайт за 126 хил. лв., журналист се закани с няколко разследвания

Политика

Цветанов и Вълневи съдят сайт за 126 хил. лв., журналист се закани с няколко разследвания

Снимка:

Цветан Цветанов и сподвижниците му братя Вълневи съдят сайта anteni.bg за общо 126 000 лева. Това съобщава журналистът Иво Димитров. Причината: в сайта е публикувано, че хората на Цветанов са разследвани за пране на пари.

„Откакто влезе в политиката, Цветанов, който се обзаведе с апартамент като стадион, вече за нищо ги няма парите. И смята, че ще ме уплаши или ще ми запуши устата да питам. Аз и моите адвокати ще му отговорим с подписка, чрез която ще приканим всички българи да си поискат парите, които държавата ни бе принудена да плати заради тъпанарските му акции като вътрешен министър. Подготвил съм и няколко журналистически разследвания, които заедно с мои колеги изпращаме до европейските институции“, закани се Димитров.

Според него „онези позорни номера с пенсиите и спестяванията на тъста и тъщата“ можели да минат само при „корумпета и страхливци като бившия шеф на НАП Красимир Стефанов, който впоследствие неслучайно стана депутат от ГЕРБ“.

„Няма да се дам на един илитерат, на когото челната стойка му е единственият изпит, издържан с глава. Очаквам всякакви възможни сигнали, свързани с корупционните схеми на Цветанов! На този му отива да е един от първите ни политици в затвора“, пише журналистът.  


Коментари (17)

Николай Цветанов отдавна трябваше да е при бай Ставри. Ама тъста и тъщата го спасиха.
26.01.2021 20:26 / Отговор
Къде ще бъде подписката? Искам да се подпиша
27.01.2021 09:24
Мимето Да не забравяме и Молитвените закуски!
26.01.2021 20:42 / Отговор
Кондьо Цецо, почна и на тебе да ти пари на гъзецо.
26.01.2021 21:41 / Отговор
Божидар Журналистите започнаха да пишат глупости..
26.01.2021 22:02 / Отговор
Татулова Журналистите е крайно време да станат истински такива! Цецо бил накупил няколко медии с парите на тираджията, но и той май е забравил, че когато виеш като флекс за прозрачност, отчетност и честни избори, няма начин да не те настигнат празните ти приказки за прозрачност, отчетност и честни избори! Обикновено на избирателите се пада честта да ти посочат вратата, но и прокуратурата си има запазено място!
26.01.2021 22:19
Жаклин С този изказ ( поздравления за сложната дума илитерат) препирнята на журналиста е в стила на махленска кавга.
26.01.2021 22:34 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още