Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов щял да гради партия на принципа: „Не на лидерството!“

Политика

Цветанов щял да гради партия на принципа: „Не на лидерството!“

Снимка:

„Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа: Не на лидерството!“, заяви пред БНР Цветан Цветанов.

„Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което трябва да се предотврати в изграждане на един политически проект. Партията е единственият начин да имаш своята представителност и да реализираш политическите амбиции, които имаш“, обяви той.

Според Цветанов политическият проект, който ще създаде, ще бъде разположен център-дясно в политическото пространство и би си сътрудничил с „всички политически формации, които изповядват евроатлантическите ценности и които гарантират демокрацията, правовия ред и всички реформи, които са неотложни“.

Цветанов изказа недоверие в резултатите от социологическите проучвания, които не дават добър шанс на политическия му проект.  


Коментари (3)

Цеветко ХРИСТОВ ДОЛЕ БСП.
30.06.2020 14:58 / Отговор
Обективно Цветанов, партия ГЕРБ е създадена благодарение на ЛИДЕРА си и НЕГОВАТА ХАРИЗМА, проявена и оценена, когато е работил още като главен секретар! И ти много добре знаеш, че никога не можеш да правиш лидерска партия без капка харизматичност. Затова се опираш на други личности с авторитет и някаква харизма.
30.06.2020 16:58 / Отговор
коментар Недоверие имал в социологическите проучвания!!!Ами тя и др.Галева не е доволна от тези проучвания и казва, че били фейк социологически проучвания!!!Ами да вземат да се прегърнат вече не като доскорошни врагове, а като политически трупове, каквито са бсп, и другарските им там разни партийни!!!Да си се оправя!
30.06.2020 18:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още