Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов щял да гради партия на принципа: „Не на лидерството!“

Политика

Цветанов щял да гради партия на принципа: „Не на лидерството!“

Цветанов щял да гради партия на принципа: Не на лидерството! - Tribune.bg
Снимка:

„Новата политическа партия, която бих изградил, ще бъде на принципа: Не на лидерството!“, заяви пред БНР Цветан Цветанов.

„Знам къде са грешките на ГЕРБ и това, което трябва да се предотврати в изграждане на един политически проект. Партията е единственият начин да имаш своята представителност и да реализираш политическите амбиции, които имаш“, обяви той.

Според Цветанов политическият проект, който ще създаде, ще бъде разположен център-дясно в политическото пространство и би си сътрудничил с „всички политически формации, които изповядват евроатлантическите ценности и които гарантират демокрацията, правовия ред и всички реформи, които са неотложни“.

Цветанов изказа недоверие в резултатите от социологическите проучвания, които не дават добър шанс на политическия му проект.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Цеветко ХРИСТОВ ДОЛЕ БСП.
30.06.2020 14:58 / Отговор
Обективно Цветанов, партия ГЕРБ е създадена благодарение на ЛИДЕРА си и НЕГОВАТА ХАРИЗМА, проявена и оценена, когато е работил още като главен секретар! И ти много добре знаеш, че никога не можеш да правиш лидерска партия без капка харизматичност. Затова се опираш на други личности с авторитет и някаква харизма.
30.06.2020 16:58 / Отговор
коментар Недоверие имал в социологическите проучвания!!!Ами тя и др.Галева не е доволна от тези проучвания и казва, че били фейк социологически проучвания!!!Ами да вземат да се прегърнат вече не като доскорошни врагове, а като политически трупове, каквито са бсп, и другарските им там разни партийни!!!Да си се оправя!
30.06.2020 18:18 / Отговор
Уточнение ГЕРБ не е партия, а мутренско- милиционерска мафиотска групировка, завзела името на сдружението на Душана Здравкова.
05.07.2020 13:46 / Отговор
baihui Душанке, освободи се от егото си, което си наследила от своя дядо, разстрелян от Народната власт, и с право! Нарцисизма е лош съветник! Той те изяжда без да се усетиш! Той изяжда и твоя"любим" Бойко, който ти би "дузпата"! Рано или късно и двамата ще си получите заслуженото! Децата не прощават на родители, които са се продали на парите и светлината на прожекторите! Когато си разби семейството си, не си ли даде сметка, че ще свършиш като куче в някой старчески дом, или да се вмиришеш в своя дом? Това постигат всички твои "идоли" и промити мозъци в любимата ти Америка! Аз не съм вярващ, но ти ще гориш в АДА !
13.07.2020 21:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети