Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов вещае: Ако днес има избори, ГЕРБ ще загуби половината от депутатите си

Политика

Цветанов вещае: Ако днес има избори, ГЕРБ ще загуби половината от депутатите си

Цветанов вещае: Ако днес има избори, ГЕРБ ще загуби половината от депутатите си - Tribune.bg
Снимка:

„Ако днес има избори ГЕРБ със сигурност ще загуби половината от депутатите си. От 1 140 00 гласували за ГЕРБ през 2017 г., в момента сигурни са 600 000“. Прогнозата е на отстранения някогашен втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който тази сутрин беше гост в БНТ.

Попитан дали е ходил на митинга снощи на ГЕРБ, той отговори: Не съм ходил нито на единия, нито на другия, но ако трябваше да отида, щях да отида на този в защита на президентската институция, добави Цветанов.

„Снощи имаше майки и бащи с децата си. Тези интелигентни хора отиват с децата си и да покажат, че бъдещето на децата им е важно. Аз съм бил политикът в ГЕРБ, който най-остро се е изказвал за президента Радев, бил съм последователен в политическите си възгледи“, каза новият Цветанов.

„За голямо съжаление моята функция като зам.-председател на ГЕРБ е разпределена между 7 човека, тях ги интересува как да си увеличат влиянието“, смята Цветанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Срм! Долен ренегат! И позьор!
11.07.2020 11:13 / Отговор
кесо И как изведнъж ти омиляха "онеправданата" червена олигархия, "несправедливо" арестуваните /включително и от теб/ червени мутри, "ограбената" от демокрацията Нинова, любителката на костинбродски афери Манолова, борецът срещу руските санкции Радев, бе Цветанов? Дай някакво членоразделно обяснение.
11.07.2020 12:35 / Отговор
Брут Хубавото е ,че никога няма да достигнеш бройката избиратели,които ГЕРБ ще загуби!
11.07.2020 14:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати