Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манев за Цветанов: Не може да отиде на нито един от двата протеста, защото не го искат никъде

Политика

Манев за Цветанов: Не може да отиде на нито един от двата протеста, защото не го искат никъде

Манев за Цветанов: Не може да отиде на нито един от двата протеста, защото не го искат никъде - Tribune.bg
Снимка:

Лично Цветанов обвиняваше Радев, сега щял да го защитава – ами целунете се, прегърнете се, призова депутатът

„Нереализирани и провалени политици като Цветанов говорят в бъдеще време – всички ние сме работили с него и сме получавали указания как се правят мероприятия като вчера, той щеше да е с нас и вчера в централата, но с разликата, че на митинга снощи щеше да пее известен български певец. Като започнеш да се присламчваш към най-големия си враг, това е нисък морал. Списъците, г-н Цветанов, бяха по ваше време – вие ги пишехте и ги проверявахте“. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

Цветанов вещае: Ако днес има избори, ГЕРБ ще загуби половината от депутатите си

Според него бившият му съпартиец е казал „много интересни лъжи“.

„Бил си тръгнал, защото нямало съвпадения с политиката му – лъжа. Тръгна си, защото имаше много сериозни съмнения за имуществото му. Както винаги в ГЕРБ – той беше отстранен, за да няма намеса в проверката. Шизофренията, че щял да подкрепи президентската институция вероятно не е болестно състояние, а желание за изява – не може да отиде на нито един от двата протеста, защото не го искат никъде“, коментира народният избраник.

Манев съобщи, че при снощния протест има ранен полицай.

„Той беше вътрешен министър – това е от онзи протест, който Цветанов искаше да подкрепя. Лично той обвиняваше Радев, сега щял да го защитава – ами целунете се, прегърнете се. Какво щеше да се случи, ако ултрасите на Радев и Божков бяха пробили кордона – щяха да убиват или пребиват български граждани?“, пита Манев.

Според него президентът вероятно е подплашен от вчерашния брифинг на и че ще има прокурорски проверки след края на мандата му.

„Затова изпадна в ужас и изкара хората навън. Същото е поведението на този с 18 обвинения. ГЕРБ ще премине през тази кал от снимчици и така нататък, но ние сме обединени заради резултати като влизането в еврозоната. Хората, които вчера дойдоха и другите по градовете, са нашата сила – всеки от тях е силата и духа. Вчера завършихме митинга с призив за единение, не с „изметете ги“. Ние сме хората на България“, подчерта той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати