Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветанов все пак обяви че се е регистрирал за изборите първи

Политика

Цветанов все пак обяви че се е регистрирал за изборите първи

Цветанов все пак обяви че се е регистрирал за изборите първи - Tribune.bg
Снимка:

Не признава успеха на ДБ, които чакаха от рано сутринта и го изпревариха - те не били партия, а коалиция

„От политическите партии ние се регистрираме първи, защото колегите които минаха преди нас знаете, че са в коалиция. Тръгваме със сериозни намерения да бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент и да можем да изпълним обещанията, които ще дадем по време на предизборната кампания“. Това каза пред журналисти Цветан Цветанов председател на ПП „Републиканци за България“ след регистрацията на партията за предстоящите парламентарни избори в ЦИК, съобщиха от пресцентъра.

„Всички колеги от страната и координаторите на секторните политики до седмица започваме представянето им онлайн. Ще започнем със съдебна реформа и българите живеещи в чужбина. Смятаме, че това са две основополагащи теми, които дискриминират българските граждани и особено тези, живеещи извън страната. С ограничаване и невъзможност да се направят промени в Изборния кодекс ограничиха възможността на много български граждани да гласуват в чужбина, а имаше такава възможност да бъде направено по пощата, както го направиха нашите съседи от Румъния“, заяви председателят на партията.

На въпрос как Републиканци за България смята на преодолее сегашната социология Цветанов заяви, че: „ Събраните над 31 000 подписа означават, че  сме отговорили в общи линии на това, което ни дават социолозите 1% отговаряме на това, което дават социолозите, поне от внесените подписи днес“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Цецо Апартаменцо Кажи му тъпа ГЕРБаджийска калинка и го подминавай, другото е загуба на време.
08.02.2021 13:47 / Отговор
ivo TAPA bsParska MALINKA ?
08.02.2021 14:00
Stan Факт. Първа регистрация на партия. Преди него бе коалиция, нали! А и не е лошо първи да са проевропейци и проатлантици. Добре е. Желая успех на Републиканци!
08.02.2021 17:41 / Отговор
ALP На добър път, само първи навсякъде
08.02.2021 17:54 / Отговор
АPL Трол на Цецо? Ужас!
08.02.2021 18:10
Мария Успех, ние сме с вас!
08.02.2021 21:43 / Отговор
Алекс Браво за постоянството и за това, че са първи. Чудно ми е дали тези социологически проучвания имат някаква тежест или си пишат, за да манипулират гласоподавателите....
Трябва повече хора да излязат и да гласуват и само тогава купения вот няма да има тежест!
08.02.2021 23:24 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети