Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Луда надпревара: Христо Иванов изпревари Цветанов кой да се регистрира първи

Политика

Луда надпревара: Христо Иванов изпревари Цветанов кой да се регистрира първи

Луда надпревара: Христо Иванов изпревари Цветанов кой да се регистрира първи - Tribune.bg
Снимка:

Двамата лидери на ДБ благодариха на младежите от партиите си, че са пазили ред

„Демократична България“ изпревари „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов и се регистрира първа в ЦИК за изборите на 4 април.

Представителите на коалицията между „Да, България“ на Христо Иванов и ДСБ на Атанас Атанасов чакаха на опашка преди хората на Цветанов, които се регистрираха втори.

Цветанов гледа как ДБ го изпреварват пред ЦИК/БГНЕСЦветанов гледа как ДБ го изпреварват пред ЦИК/БГНЕС

„Важно е да покажем, че имаме висока мобилизация. Традициите не са това, което са“, изтъкна Христо Иванов.  

Лидерите на двете формации се поздравиха рано сутринта на входа на ЦИК, а Цветанов дори заяви, че не държал да е първи.

Христо Иванов открадна традицията на Цветанов първи да се регистрира/БГНЕСХристо Иванов открадна традицията на Цветанов първи да се регистрира/БГНЕС

„Не сме си поставяли цел да сме първи, а да се регистрираме в първия възможен ден. Над 31 000 подписа са събрали структурите ни в страната“, коментира от своя страна и Цветан Цветанов. По традиция политикът винаги регистрираше ГЕРБ първа в ЦИК, като пред комисията нощуваха младежи от партията, за да пазят ред. Новата му партия пък се регистрира първа за частичните местни избори и така Цветанов запази традицията си. 

„Демократична България“ се регистрира за парламентарните избори, като внесе 9995 подписа и 4 електронни на българи от чужбина, които обаче комисията не прие, посочиха пред медиите лидерите на обединението.

„Включваме се в тези избори с намерение да наложим програма за радикална промяна в държавата“, уточни пред медиите Христо Иванов.

„Държавата трябва да се оттегли от икономиката, защото сега живеем в социализъм", допълни Атанас Атанасов и добави, че страната раздава големите обществени поръчки на няколко фирми и така на година се крадат по 10 млрд. лв.

Двамата лидери на ДБ благодариха на младежите от партиите си, че са пазили ред. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (32)

тъжно Ау, лошо, комунистите от ГЕРБ този път не успяха да са първи, тц, тц, разрушиха си традицийката.
08.02.2021 10:11 / Отговор
Мимето Е, важното е, че болшевиките от ДБ изпревариха Цецоууу!
08.02.2021 11:00
С кое Изпревариха Цветанов? като с 20 000 го води Цветанов ?
08.02.2021 11:03
тъжно Мимето, ти сигурно си от онези овце на ГЕРБ, които ги караха да спят пред комисията, за да са първи. Или, ако не си, със сигурност си от онези, които възхваляваха това действие и са плюли тогава всеки, който ви се е присмивал.
08.02.2021 11:04
до тъжно, че и смешно В голяма грешка си, другарю демократ, понеже в последното изречение се казва, че младежите на ДБ били пазили ред!! Намирисва на долнопробни имитатори, които дори за овце не ставате!
08.02.2021 11:13
Karabas Barabas @тъжно, не бери грижи за „традицийката“, ами бери грижа за традицийката на изборите – да не се окаже този път, че няма да сте под опашката на коня, а до шадравана пред Дондуков 2, където барон Румен дьо Ла Фонтан ще ви дава частни уроци по пълнене на шадравана, под звуците на „Бахчисарайски фонтан“ от Арам Хачатурян?
08.02.2021 11:19
Покажи всички
Пацо Всичките тези "световно-неизвестни лакоми люспи" са откачили от мераци за власт и нямат реална представа за себе си...
Но Народа има!
08.02.2021 10:58 / Отговор
Геш Ами тя прокуратурата е за това, републиканци за далавера, да провери как са събрани тези 31 000 подписа!! В ГЕРБ отдавна се знае, че това е клиентелата на Цветанов, като почти всички изгубиха на последните местни избори!
08.02.2021 11:17
Scope Похвално е 31 000 за седмица ! браво силно се надявам хората да гласуват с главата си а не с джоба си ! Успех
08.02.2021 11:01 / Отговор
Чомпер ДБ, как ще пропуснат, само дето и радиата не го пускат. Ако може и там ще предава на живо. Иска да стане известен човека, хората не искат Христо Иванов, колкото и да се натиска навсякъде няма да го изберат
08.02.2021 11:02 / Отговор
Отбрана Христо едвам събра 10 000 подписа... докато Цветанов с партията си (която е най-младата в политиката) събраха 31 000. Личи си кой подкрепят хората!
08.02.2021 11:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети