Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Цветомир Паунов пита къде се скри Елена Йончева

Политика

Цветомир Паунов пита къде се скри Елена Йончева

Цветомир Паунов пита къде се скри Елена Йончева - Tribune.bg
Снимка:

Защо не направи коментар на изборните резултати, призовава той

БСП правеха заявки, че ще задават дневния ред на ЕС, а след изборите евродепутатите им изчезнаха

ГЕРБ заедно със своя силен лидер и своите работещи структури по места представлява една сила, която може да се справи с всякакви проблеми и предизвикателства. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов в предаването „Вaжното, казано на глас" в ефира на bTV Radio. Той съобщи, че Изпълнителната комисия ще стане активен и действащ орган. Според него партията винаги е водила позитивна кампания.

Цветомир Паунов уточни, че по време на изминалата политическа кампания опонентите на ГЕРБ не са конкретизирали своите аргументи, за това как трябва да се развива Европа и как са допринесли със своята дейност за решаване на проблемите на българските граждани.

Дебатът бе принизен до чисто битови и дребнави обвинения и по никакъв начин не се говореше за политики. В момента, в който европейските избори вече са приключили - ние не виждаме никаква политическа активност от страна на БСП, които имаха претенциите да бъдат едни от водещите, които да могат да инициират конкретни мерки в следващия Европейски парламент. Дори водачът на листата на БСП Елена Йончева не може да бъде открита по никакъв начин и да направи коментар на изборните резултати“, добави Паунов. Според него всички кандидати за евродепутати на ГЕРБ са имали авторитет и експертиза, които са признати не само от българските граждани, но и в Европа.

Паунов каза, че към момента структурите на ГЕРБ правят анализ на резултатите от изминалия вот. На 7 юли предстои Национално събрание на ПП ГЕРБ, на което трябва да бъдат направени промени в Устава и да се вземе решение относно освобождаване и избиране на заместник-председател на партията и членове на Изпълнителната комисия.

Административният секретар на ГЕРБ, който е дипломиран социолог, коментира и редицата грешни проучвания на обществените нагласи в навечерието на вота. „Социолозите трябва да осъзнаят огромната отговорност, с която са натоварени. Всеки опит за изкривяване на общественото мнение е абсолютно недопустим“, сподели Цветомир Паунов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати