Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасова: ГЕРБ е първа политическа сила и няма нужда от кризисен пиар

Политика

Атанасова: ГЕРБ е първа политическа сила и няма нужда от кризисен пиар

Атанасова: ГЕРБ е първа политическа сила и няма нужда от кризисен пиар - Tribune.bg
Снимка:

Необяснимо е млад човек да си представя политиката като цирк, където някой къса билетчета, обърна се тя към Явор Божански

От вчера чувам една и съща опорна точка. Това, че ГЕРБ търси кризисен пиар. Ние нямаме нужда от подобно нещо, защото ГЕРБ е първа политическа сила. Па евроизборите показахме добри резултати. ГЕРБ е и последователна в своята политика. Това заяви в студиото на Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Още от 2016 година аз и колегите ми от ГЕРБ след проведения референдум дали да се намалят партийните субсидии, подкрепихме предложението. Затова да се обвинява ГЕРБ в популизъм е абсолютно несериозно, посочи Атанасова.

Депутатът от БСП Явор Божански също беше в студиото на телевизията. Според него намаляването на партийната субсидия на 1 лев за глас било отклоняване на вниманието. Той се обяви срещу това субсидията да е твърде малка.

БСП дали имат изобщо нагласа да правят някакви промени, коментира Атанасова и посочи, че това се наблюдава последните 5 години. „Ако следвам тяхната логика за 5-6 лв. партийна субсидия, БСП са го отхвърляли вече от нея“, допълни тя.

Божански оприличи днешния парламент с цирк, в който всеки от играчите си има роля.

„Не знам какъв аналитичен център има в БСП и кой има дава тези опорни точки. Но за мен е необяснимо млад човек да си представя политиката като цирк, в който някой къса билетите. Това е демокрацията. Всеки може да участва в избори, да дава идеи, да мисли различно. Що се отнася до отклоняването на вниманието – класически пример за отклоняването на вниманието от оставката на Корнелия Нинова като лидер на БСП са празните приказки, които чухме от г-н Божански“, отговори депутатът от ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати