Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Удар за протестърите: Собственикът на „Хиполенд“ отрече Пеевски е опитал да му вземе бизнеса

Политика

Удар за протестърите: Собственикът на „Хиполенд“ отрече Пеевски е опитал да му вземе бизнеса

Снимка:

„Александър Сталийски не се е срещал с мен, а Пеевски и Доган не ги познавам“. Това обяви пред БТВ Мариан Колев – собственик на веригата „Хиполенд“.

Така той опроверга Иво Мирчев от „Демократична България“, който вчера обяви, че Колев е бил посетен от Сталийски по заръка на Пеевски. Това според него била и причината за проверката във веригата.

Според Колев обаче няма нищо такова.

Той разказа, че министърът на вътрешните работи Христо Терзийски го е потърсил вчера следобед по телефона.

„Министърът спокойно и коректно споделил, че е изненадан и ядосан, от това, което се случва. Поинтересува се за сина ми, за това, което се случва. Той беше сърдит, че нещо става без неговото знание“, сподели още бизнесменът.  


Коментари (9)

кесо Абе, нема ли да измерят с колко е пораснал носа и на въпросния Иво Мирчев /син на червения проф. Михаил Мирчев, дето пък много искаше да ни става кмет/ та заедно с колегата по "революционни" лъжи бай ви Ристю десантчика да идат заедно на пластичен хирруг за скъсяване на носа. Може пък като са в пакет да има отбив от цената.
05.09.2020 16:26 / Отговор
Коко Туриста Не е ли по-добре вместо първосигнално да коментираш, да напишеш в Гугъл "Прегрешенията на "Хиполенд" и да прочетеш от първа ръка интервю на Мариан Колев пред "Дойче веле"? Все пак от "Дойче веле" ще получиш по-различна информация от тази в "Tribune.bg".
05.09.2020 16:38
Факт! Изобщо не е вярно, че от "Дойче веле" може да се получи обективна информация! БГ редакцията начело с бившия партиен секретар в БНР Ал. Андреев работят само с психодесните и ни заливат с партийно пристрастните анализи на Г. Лозанов. Смилов, Иваайло Дичев и присъдружни.
И стига вече с препратки към чужбината! Виждаме истерията на медиите и в най-великата досега демокрация - САЩ, за голямо съжаление!
05.09.2020 17:15
Коко не е турист Със същата сила може да гледаш БТВ и да получиш второсигнална информация! 12+3 по Хоризонт,също върши работа!
06.09.2020 09:16
Информиран Синът на проф. Михаил Мирчев не се казва Иво и съответно няма нищо общо с "Демократична България". Съвпаденията на имената много бързо Ви подвеждат и по този начин създавате и разпространявате неверна информация.
22.09.2020 20:18
Весо Тези т.нар. протестъри освен да ръсят лъжи и да създават напрежение, нищо друго не правят. Ако те са промяната - по-добре да няма такава.
08.09.2020 14:14 / Отговор
Калин Вижда се, че протестерите и Христо Иванов лъжат отново!
08.09.2020 21:25 / Отговор
Таня Ударът е срещу Христо Иванов, който се опита да употреби и тая история за собствена изгода. Колев категорично се разграничава от тях.
08.09.2020 22:41 / Отговор
Телерик Поредните нагли лъжи и спекулации на Дай България!
09.09.2020 08:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още