Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Удар за протестърите: Собственикът на „Хиполенд“ отрече Пеевски е опитал да му вземе бизнеса

Политика

Удар за протестърите: Собственикът на „Хиполенд“ отрече Пеевски е опитал да му вземе бизнеса

Удар за протестърите: Собственикът на Хиполенд отрече Пеевски е опитал да му вземе бизнеса - Tribune.bg
Снимка:

„Александър Сталийски не се е срещал с мен, а Пеевски и Доган не ги познавам“. Това обяви пред БТВ Мариан Колев – собственик на веригата „Хиполенд“.

Така той опроверга Иво Мирчев от „Демократична България“, който вчера обяви, че Колев е бил посетен от Сталийски по заръка на Пеевски. Това според него била и причината за проверката във веригата.

Според Колев обаче няма нищо такова.

Той разказа, че министърът на вътрешните работи Христо Терзийски го е потърсил вчера следобед по телефона.

„Министърът спокойно и коректно споделил, че е изненадан и ядосан, от това, което се случва. Поинтересува се за сина ми, за това, което се случва. Той беше сърдит, че нещо става без неговото знание“, сподели още бизнесменът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

кесо Абе, нема ли да измерят с колко е пораснал носа и на въпросния Иво Мирчев /син на червения проф. Михаил Мирчев, дето пък много искаше да ни става кмет/ та заедно с колегата по "революционни" лъжи бай ви Ристю десантчика да идат заедно на пластичен хирруг за скъсяване на носа. Може пък като са в пакет да има отбив от цената.
05.09.2020 16:26 / Отговор
Коко Туриста Не е ли по-добре вместо първосигнално да коментираш, да напишеш в Гугъл "Прегрешенията на "Хиполенд" и да прочетеш от първа ръка интервю на Мариан Колев пред "Дойче веле"? Все пак от "Дойче веле" ще получиш по-различна информация от тази в "Tribune.bg".
05.09.2020 16:38
Факт! Изобщо не е вярно, че от "Дойче веле" може да се получи обективна информация! БГ редакцията начело с бившия партиен секретар в БНР Ал. Андреев работят само с психодесните и ни заливат с партийно пристрастните анализи на Г. Лозанов. Смилов, Иваайло Дичев и присъдружни.
И стига вече с препратки към чужбината! Виждаме истерията на медиите и в най-великата досега демокрация - САЩ, за голямо съжаление!
05.09.2020 17:15
Коко не е турист Със същата сила може да гледаш БТВ и да получиш второсигнална информация! 12+3 по Хоризонт,също върши работа!
06.09.2020 09:16
Информиран Синът на проф. Михаил Мирчев не се казва Иво и съответно няма нищо общо с "Демократична България". Съвпаденията на имената много бързо Ви подвеждат и по този начин създавате и разпространявате неверна информация.
22.09.2020 20:18
Весо Тези т.нар. протестъри освен да ръсят лъжи и да създават напрежение, нищо друго не правят. Ако те са промяната - по-добре да няма такава.
08.09.2020 14:14 / Отговор
Калин Вижда се, че протестерите и Христо Иванов лъжат отново!
08.09.2020 21:25 / Отговор
Таня Ударът е срещу Христо Иванов, който се опита да употреби и тая история за собствена изгода. Колев категорично се разграничава от тях.
08.09.2020 22:41 / Отговор
Телерик Поредните нагли лъжи и спекулации на Дай България!
09.09.2020 08:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети