Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. В препълнена зала стартира основното предизборно събитие на ГЕРБ (СНИМКИ)

Политика

В препълнена зала стартира основното предизборно събитие на ГЕРБ (СНИМКИ)

Специален гост е кандидатът на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер

Над 14 000 членове и симпатизанти на ГЕРБ от всички областни структури на партията в цялата страна, ръководството на ГЕРБ, народни представители, министри, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от ГЕРБ, както и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС дадоха старт на основното предизборно събитие на партията.

С аплодисменти и гайди беше посрещнат премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, както и специалният гост на събитието – кандидатът на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

Пръв думата взе финансовият министър Владислав Горанов. „След президентските избори през 2016 г. сме изправени пред едно безпрецедентно политическо генно инжерство, което има за цел да свали законно избраното правителство. Виждаме как ляво и дясно се обединяват с единствената цел да вземат властта“, каза Горанов.

Министърът припомни финансовите успехи на страната през последните 5 години. „Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на 100. Положителна тенденция се наблюдава, спрямо предходното четвъртмесечие. Предвидихме увеличение на минималната работна заплата на 650 лв. и стриктно работим за това“, посочи той. „Предложихме мерки за връщане на деца в училище, само за две години върнахме 42 хил. деца. До края на 2021 ще се работи само на последните 82 км. от Велико Търново до Търговище“, допълни Горанов.

След него пред симпатизантите на ГЕРБ и СДС застана заместник-министър председателят Томислав Дончев. „Не слушайте тези, които ни обясняват, че България би тръгнала по-бързо напред, като се движи назад. Едва ли някой тук се съмнява, че ние тук сме най-добрите. Имаме опит, имаме експертиза“, каза той.

„Изправени сме пред избори, които ще спечелим“, категоричен беше председателят на СДС Румен Христов.

„Тези избори са изключително важни и не бива да бъдат загубени, заради бъдещето на Европа и заради България“, каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов.

Очаквайте подробности!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати