Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валдис Домбровскис: Докладът по Европейския семестър няма общо с мониторинга

Политика

Валдис Домбровскис: Докладът по Европейския семестър няма общо с мониторинга

Валдис Домбровскис: Докладът по Европейския семестър няма общо с мониторинга - Tribune.bg
Снимка:

Еврокомисарят, отговарящ за икономиката в интерес на хората, Валдис Домбровскис заяви в ексклузивно интервю за БНР, че обявеният вчера доклад по Европейския семестър с препоръки за България няма нищо общо с доклада по механизма за сътрудничество и проверка. Той каза това във връзка с появили се публикации, че мониторингът над България ще продължи.

„Европейският семестър не е свързан с Механизма за сътрудничество и проверка. Колкото до последния, вече имаше доклад по него през октомври 2019 година. В него има заключение, че България вече е покрила всички изисквания. Това не се е променило и тук няма нищо ново“, посочи Домбровскис.

По-рано днес от БСП поискаха оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов заради вчерашния доклад.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:37 / Отговор
Киро Бизона Сюзън, що не идеш да си епилираш дебелата трътка при известен специалист, щото чак тука смърди на спарена тъпа пуйка? И като казвам „пуйка“, смятай че ти правя комплимент!
22.05.2020 19:45

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати