Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валери Симеонов: Трябва да се въведе полицейски час

Политика

Валери Симеонов: Трябва да се въведе полицейски час

Валери Симеонов: Трябва да се въведе полицейски час - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на НФСБ поиска да се регламентират религиозните мероприятия

Трябва да се въведе полицейски час, настоя пред колегите си в парламента по време на обсъждането на Закона за мерките по време на извънредно положение лидерът на НФСБ Валери Симеонов. Той заяви, че групата на „Обединени патриоти“ ще подкрепи на първо четене закона.

Този закон може би ще трябва да претърпи доста сериозни промени като се почне от заглавието. Закон за мерките за извънредно положение - навсякъде след това се говори, че тези промени ще действат до прекратяване на извънредното положение. Според мен наименованието трябва да бъде Закон за мерките по време на извънредното положение, въведено на 13 март до 13 април“, посочи Симеонов.

По думите му в така обсъждания закон имало и доста излишни текстове. 

„Лично аз не виждам смисъл да се вкарва цялата заповед на Министерство на здравеопазването. И до момента тези дейности се извършват, без да има закон и не са незаконни“, допълни той. Симеонов подчерта, че в закона се запазва правото на Националния оперативен щаб да предприема мерки, да ги изменя и засилва.

„Смятаме, че в този закон трябва чисто тези условия да се даде възможност и свобода на институциите да си вършат работата“, допълни лидерът на НФСБ. Той поиска да се регламентират религиозните мероприятия.

„Не трябва да се правим, че не виждаме, че с една и съща лъжичка се пъха в устата на този и на онзи“, поясни Симеонов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети