Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Валерия Велева прогнозира, че ДПС няма да подкрепи свикването на ВНС

Политика

Валерия Велева прогнозира, че ДПС няма да подкрепи свикването на ВНС

Валерия Велева прогнозира, че ДПС няма да подкрепи свикването на ВНС - Tribune.bg
Снимка:

По думите на журналиста Валерия Велева изходът от кризисната ситуация в страната е труднопредвидим, тъй като в последните дни протестите се ограничават в една агресивност, без да предлагат никаква алтернатива.

„В някаква степен протестът е обязден от политически сили без никаква перспектива и без никаква програма“, коментира Велева пред БНТ.

Тя посочи, че в началото зад протеста застана БСП, но те вече се отдръпнаха, защото „протестът започна да прилича на вандалщина“.

„Това е някаква странна яйчена революция. Революция в кавички обаче“, каза тя и попита какво следва по-нататък и какво се предлага.

ДПС най-вероятно няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за нова Конституция и свикване на Велико народно събрание, прогнозира Велева.

Според източници на Епицентър.бг на Велева от Движението били крайно разочаровани от проекта, разпространен от управляващата партия, тъй като той не почива на принципите на правовата и социална държава. „Който подпише този проект, един ден ще се срамува от децата си, ние това не можем да го направим“, казвали в ДПС.

Официално ДПС ще обяви позицията си на 1 септември 2020 - ден преди началото на есенния политически сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Тартаковер Както винаги, платената медийна компаньонка, не пропуска да се напъха там където се мерят п-шките. "Мадам В "беше доста близка с бай Ахмед Доган, интервюираше го по пантофи, без пантофи, както се казва от минус 20 см. Сега остаря, оръжието и вече не се търси, но не пропуска клатеща многозначително глава, важно да напише поредното си съновидение. Което често се оказва далеч от истината.
Но както се знае, за всеки влак има пътници. Вярващи на глупостите и, тук ще се намерят в изобилие.
21.08.2020 18:42 / Отговор
999 Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
Подписвайте петицията -> https://www.peticiq.com/198975
22.08.2020 02:27
Валерия Велева е ясна още от ПРЕДизборната среща на Радев в Младост. Срещата беше закрита за журналисти С ИЗКЛЮЧЕНИЕ на Велева!
21.08.2020 18:47 / Отговор
БЕДАТА НА БЪЛГАРИЯ-СА РУСОФИЛИТЕ(А НЕ КОНСТИТУЦИЯТА) РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ПРОТИВ ЕДИННА БЪЛГАРИЯ-ОЩЕ ПРЕЗ 1885 РУСИЯ Е ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО НА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ СЪС БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА СЪЩАТА ГОДИНА ГРУПА РУСОФИЛСКИ ОФИЦЕРИ ОРГАНИЗИРАТ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ СРЕЩУ СЪЕДИНЕНИЕТО, ПО ЗАПОВЕД ОТ РУСИЯ.
СЕГА 2020 Г. - СМЕ В СЪЩАТА СИТУАЦИЯ-ПРЕДАТЕЛ #1-РУМЕН РАДЕВ ОРГАНИЗИРА МЕТЕЖ С ЦЕЛ ДА ПРЕОРИЕНТИРА БЪЛГАРИЯ КЪМ АЗИАТСКА РУСИЯ-ОТ ТАМ СА ВСИЧКИ БЕДИ, КОИТО ЩЕ НИ ВРЪХЛЕТЯТ, АКО УСПЕЕ
ЗАТОВА БЪЛГАРИ - ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПА!!!
21.08.2020 20:35 / Отговор
Урко Е, и? Нищо ново. Това го знае всяко хлапе.
Следващата ми молба се отнася до всички подобни на този коментиращи:
Моля ви, ако можете повече да не пишете "само с ЕДЪР ШРИФТ" - нелепо е, дразнещо е, излишно е! Защото щом четем тук - ние не сме кьорави, нали? А и е признак на слаба онлайн-грамотност и липса на елементарна култура и уважение между общуващите страни. Равносилно е на крещенето по кръстовищата от платените болшевишки прошляци, дрОгари, баш крейзита и разни други видове червени паразити.
Моля, коригирайте писмените си изяви тук, поне визуално (за правопис и пунктуация нямам претенции, то се знае - кой, колкото може)!
22.08.2020 02:55
РУСОФИЛИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ ОСВЕТЯВАНЕТО ПРЕДПОЧИТАТ, КАТО С НАВАЛНИ-РОМ В ЧАЯ
РУСКИ ОТРЕПКИ!
22.08.2020 09:55

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати