Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища

Политика

Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища

Ваня Григорова: Явно роднини на Васил Терзиев са му подсказали идеята за отнемане на чужди жилища - Tribune.bg
Снимка:

„Идеята за отнемане на необитаеми жилища в полза в полза на общината явно е подсказана на г-н Терзиев от негови роднини и близки съветници“, каза по БНТ Ваня Григорова.

„Данъчните ставки върху моторните превозни средства и данъчно облагане на жилищата е доста спорно. Ако смятат да конфискуват буквално жилища, няма как да разчитат на подобна подкрепа. Ако бях предложила такова нещо, щеше да има майдан в София на следващия ден, но понеже го подкрепя техният отбор - всичко е наред", каза още тя. И го определи като безумие.

След изборите: Архитекти от Спаси София ще настаняват различни социални слоеве в празни апартаменти на столичани

Григорова смята, че е по-добре да се насърчава отдаването под наем на жилища, които стоят без живущи, не да се отнемат в полза на социални кампании. Тя допълни, че ако едно семейство има два по-скъпи автомобила, данъка им на годишна база може да се повиши с 50 лв., така че домакинството да не го усети.  

„Няма да правя нов проект, а нов протест - ние сме тези, които ще видим първи какво се прави в Столичния общински съвет, а гражданите трябва да са тези, които да са активни.“

Григорова заяви, че лидерът на „Възраждане“ е завършил Българското училище за политика с много добър успех, а то е финансирано от американското посолство. Тя допълни, че ако Костадин Костадинов е искал сглобката да я няма, е щял да гласува срещу нея.  

След промяната: БайК* Ганьовците от ППДБСС вдигат данъците и за колите

Тя заяви, че в Столичния общински съвет ще подкрепя политики, а не да „подкрепят някого само защото е той“.

По отношение на забележките на ръководството на БСП тя зави, че е непартийна кандидатура.

„Аз няма как да загубя контакт с БСП-София, "Левицата" и останалите партии в коалицията, обясни тя и допълни, че никога не е казвала, че ще прави нов проект. На дневен ред не е нов проект, а нов протест“, уточни Григорова.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети