Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вашингтон и Лондон подкрепиха усилията на България да защитава суверенитета си

Политика

Вашингтон и Лондон подкрепиха усилията на България да защитава суверенитета си

Вашингтон и Лондон подкрепиха усилията на България да защитава суверенитета си - Tribune.bg
Снимка:

Посолствата на САЩ и Великобритания направиха изявления във връзка с новината за разкрит руски шпионин, действал на българска територия

„Съединените американски щати подкрепят усилията на България да защитава своя суверенитет и сигурност, включително днешното съобщение за експулсиране на служител на руското посолство заради шпионаж. През последните седмици и месеци сме свидетели на твърде много примери на агресивни действия от страна на руски служители - от шпионаж в България до отравяне на опоненти както в своята собствена страна, така и в чужбина. България е силен съюзник и партньор в НАТО и има неотменно право да защитава своя суверенитет“, се казва в изявлението на американското посолство.

Ръководителят на мисията на Великобритания в София Роб Диксън заявява, че като близък партньор и съюзник в НАТО, Обединеното кралство подкрепя решителността, в която България защитава своите граждани, сигурността и суверенитета си срещу зловредни атаки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Нараяна Мунчо сега шъ си трае куту блъа в нови гащи
19.12.2020 08:37 / Отговор
Анастас #

- Congratulations, General Borisov !!!

Малоумната ДСБ'ерастия вече е получила нервен срив, а Радко Пръдлето- по прякор Кънев вече е обгъзил околната природа .... с редовните си изпърдявания на тема Борисов - човек на руснаците.

(поздравително)
19.12.2020 09:41 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп