Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Божков: Минеков да продължава да се навежда и да се наслаждава

Политика

Васил Божков: Минеков да продължава да се навежда и да се наслаждава

Снимка:

На държавна хранилка хората се променят коренно, предупреди бизнесменът

Моите уважения към скулптора Минеков, а към министър Минеков - да продължава да се навежда и да се наслаждава, написа във Фейсбук Васил Божков по повод вчерашната пресконференция на министъра на културата Велислав Минеков, който го обвини в корупция.

„Уважавам хората на изкуството. За съжаление, когато се закачат на държавната хранилка, те се променят коренно. Професор Минеков от протестър и борещ се против #хунтата и Гешев изведнъж реши, че е част от „управляващия елит”. Започна да защитава тези, срещу които до вчера протестираше“, предупреждава включеният в американските санкции Васил Божков, който се укрива в Дубай. В България той е обвинен в извършването на 19 престъпления.

„Десетки години върша работата на държавата - събирам и спасявам културно-историческото наследство на България. Тази дейност министър Минеков обяви за „престъпна”. В другите държави за такава дейност дават медали“, изтъква Божков. В заключение той призовава последователите си да бъдат смели и да се запознаят с историята на колекцията му.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още