Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Васил Божков учреди онлайн партията си

Политика

Васил Божков учреди онлайн партията си

Васил Божков учреди онлайн партията си - Tribune.bg
Снимка:

В същото време Мая Манолова отрече да е искала и взимала пари от Черепа

Партията на укриващият се в Дубай Васил Божков -"Гражданска платформа Българско лято" е била учредена. С това се похвали на Фейсбук страницата си бизнесменът с 18 обвинения. „Ние сме силата“, написа Божков.  

От друго видео в страницата на новоучредената партия на Черепа има и повече подробности за снощното събитие. Става ясно, че заради пандемията първото събрание се провело онлайн. Членовете са били 900 като присъствие щяло да бъде потвърдено с нотариална заверка на гласуваните документи.

За председател на новата формация е бил избран Борил Соколов, който до 2017 г. е бил маркетинг директор в една от компаниите на Божков.

„Време е за последния бой. Това е последният шанс за България, ако не променим нещата и не тръгнем в правилната посока сега, после ще е твърде късно“, казва Соколов. От съобщението се разбира, че е приет партиен устав и че са избрани три партийни съвета, които ще са управляващи органи.

В същото време пред Би Ти Ви председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова отрече да е искала финансова подкрепа от Васил Божков и да е получавала такава.

Тя призна, че се е виждала с Божков месеци преди местните избори през 2019 г., когато се кандидатира за кмет на София. По думите ѝ бизнесменът, който по това време е бил близък с властта, се е интересувал дали тя ще се кандидатира.

„И с Борисов се срещнах преди изборите, исках да видя какво стои срещу мен“, уточни Манолова.  Тя твърди, че в този период премиерът бил пратил срещу нея "целия ъндърграунд" - предлагали ѝ постове и я заплашвали.

Припомняме ви, че платформата на Манолова подписа в края на миналата година споразумение с "Отровното трио" за общо явяване на парламентарните избори.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Това се казва Сила и мощ . Браво!
04.01.2021 12:51 / Отговор
Бай Генчо !!! И ДЕВИЗЪТ Е : БАНДИТИ - от всички краища - обединявайте се и така ще ЛИКВИДИРАМЕ до каквото се докопаме!!!
04.01.2021 12:59 / Отговор
:) Ами те бандитите Божков-Пеевски-Борисов-Доган винаги са си били обединени.
04.01.2021 15:13
Ха, ха! :) Вервай си!
04.01.2021 16:27
НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ....... "ЧЕРЕПИ И КОСТИ"........... НОВИТЕ БИЛЕТИ СЕ ПЕЧАТАТ........... В ИГРАТА ВЛИЗАТ:
-РУМЕН РАДЕВ-В РОЛЯТА НА ФИГУРАНТА
-МАЯ МАНОЛОВА-В РОЛЯТА НА НАГЛАТА КОМУНИСТКИ, ИЗЛЪГАЛА "ГРАДСКАТА" ДЕСНИЦА
-ОТРОВНОТО ТРИО-В РОЛЯТА НА ЧЕРВЕНИ ПОМИЯРИ
-СЛАВИ ТРИФОНОВ-В РОЛЯТА НА ГЛАВЕН КЮЧЕК-МАЙСТОР НА ВИЛАЕТА
ПОСЛЕДНО АНТИНАРОДНО НАПЪВАНЕ...............
04.01.2021 13:11 / Отговор
Ха ха, Това е "последен бой" ,че и парите на Черепа не са безкрай! А и последен шанс ,да търкаме талончета ! Колкото спечелихте от талончета, толкова ще спечелите и сега! Къде е Фигурантът да приветства партията "Отровно лято", та нали той имаше повече доверие на Черепа, отколкото на българските институции!
04.01.2021 13:14 / Отговор
Джедай Тотю Кухият Череп е толкова недъгав умствено, че ще се провали с гръм и трясък с пикливата си „нова партия“! Той нищо, ама абсолютно нищо не разбира и хал хабер си няма от това как се организира партия, как се разработва политическа платформа, какви цели се поставят пред една истинска политическа партия, как се правят избори, а не някаква мижава организация, заета единствено със спасяването на празния Череп от съда! А това, че „За председател на новата формация е бил избран Борил Соколов, който до 2017 г. е бил маркетинг директор в една от компаниите на Божков“ е толкова смехотворно, че и кучетата се търкалят от смях! Ама нищо, хак му е на тъпия, дърт „играч“ Черепа! Наигра се, хала да му е!
04.01.2021 14:07
това е Божков отказал "поддръжка" на Манолова, Б.Б. му благодарил

Хазартният бос Васил Божков, който има 18 обвинения и се укрива в Дубай, е отказал подкрепа на бившия омбудсман Мая Манолова за местните избори миналата година. Това се разбира от поредната му публикация във Фейсбук. Божков публикува "за настроение" скрийншот от кореспонденция между него и "B B", който, по думите му, е премиерът Бойко Борисов
04.01.2021 13:24 / Отговор
Б. Б. БЛАГОДАРИЛ НА ЧЕРЕПА, КАТО ГО ЛИКВИДИРА ФИНАНСОВО........................................... А ТАКА ЛИКВИДИРАЛ ФИНАНСОВО И ДС/БСП/БКП И ПРИСЪДРУЖНИТЕ ИМ ОРКИ..........
СЕГА ВСЕКИ ДЕН ПЛАЧАТ ПО ФОРУМИТЕ.........
04.01.2021 14:50
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети