Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Василев и Петков на преговори с отцепниците от ИТН

Политика

Василев и Петков на преговори с отцепниците от ИТН

Василев и Петков на преговори с отцепниците от ИТН - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаваме промяната” започна преговори за съставяне на правителство с народните представители, които напуснаха „Има такъв народ”.

В зала „Запад” на Народното събрание пристигнаха отцепилите се от ИТН депутати Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов и Николай Радулов. Те разговарят с Асен Василев, Кирил Петков, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Никола Минчев.

Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Кирил Симеонов не присъства на срещата.

Николай Радулов пък обяви, че спортният министър в оставка е в чужбина. Копмания на Радостив Василев пък му правят С него са двама от най-близките му приятели, които назначи на шефски позиции – директорът на тотото Александър Тодоров и на Националната спортна база Венцислав Петков.

Иво Атанасов помоли Асен Василев да запознае него и колегите с предложенията на ПП и какви са предложенията съответно на БСП и на ДБ, тъй като всеки един от тях е пътувал.

„Нас това, което ни интересува, за да получи правителството подкрепа, е ясно изразена законодателна програма, ясно изразена програма за действия на правителството в определен срок и вече ще кажем какви са нашите виждания, за да допълним това, което е казано евентуално от ДБ, от вас и от БСП”, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати