Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Политика

Компания за чашка: Спортният министър с приятели, които назначи за шефове на тотото и НСБ, отскочиха на море в Гърция

Часове преди преговорите с ПП: Радостин Василев засечен в скъп ресторант на гръцкото море

Държавата се тресе от скандали, а спортният министър в оставка Радостин Василев е бил засечен в скъп ресторант на морския бряг, но не у нас а в Гърция. Това става ясно от публикация на ПИК. Медията посочва, че снимките са изпратени от читатели, които са го разпознали снощи, около 01:00 часа след полунощ.

С него са двама от най-близките му приятели, които назначи на шефски позиции – директорът на тотото Александър Тодоров и на Националната спортна база Венцислав Петков.

Тримата са били там снощи, само часове преди преговорите с ПП. Василев стана катализатор за отцепването на депутати от ИТН, въпреки че именно благодарение на тази партия той беше посочен и зае поста в ММС.

Според запознати мястото, на което е бил той в Гърция всъщност е един от най-посещаваните и най-скъпите ресторанти в региона на първия ръкав на Халкидики. Кухнята е традиционна, но не всеки може да си позволи да вечеря там. Така например, бърза справка на медиата в Интернет е показала, че гриловани скариди с лимонов дресинг струват 29 евро. А паста с морски таралеж с лук, чили и билки - 21 евро. Салатите са средно около 10-15 евро.

Василев не е бил сам, а в компания, сред която има и жени.  

Нощното парти на Василев става само часове преди преговорите с ПП, а на присъстващите направило впечатление, че той често говорел за депутати, които да подкрепят кабинет на Василев, така и за евентуални предсрочни избори. Обяснява, че ако не получи  избираемо място в партията на Петков и Василев при евентуални избори, щял да си направи своя партия.

Твърди се, че на Радостин Василев, както и на другите отцепници от Слави Трифонов, Кирил Петков е обещавал светло бъдещо и апетитни постове, като специално на вербовчика Радостин дал обет да поеме МВР на мястото на Бойко Рашков, пише медиата.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати