Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане” искат оставката на правителството: България няма нужда от този корумпиран кабинет (СНИМКИ)

Политика

„Възраждане” искат оставката на правителството: България няма нужда от този корумпиран кабинет (СНИМКИ)

Възраждане искат оставката на правителството: България няма нужда от този корумпиран кабинет (СНИМКИ) - Tribune.bg

Започна протестът на "Възраждане" с искане на оставка на правителството на Кирил Петков пред Народното събрание. Хората носят знамена и са разпънали плакат с надпис: "Оставка". 

"Възраждане"

Полицейското присъствие в района на парламента е засилено, поставени са и ограждения около сградата. От МВР са осигурили и водно оръдие.

„Хората, които управляват държавата си позволиха да направят нещо, което не се е случвало в последните 30 години. Те призоваха свои привърженици, симпатизанти, съмишленици да дойдат тук и да защитят техните интереси”, заяви Костадин Костадинов.

По думите му чрез организираните протести управляващите са показали тежко безсилие.

„Техните привърженици обаче се опитаха да направят физическа саморазправа, опитаха се да нападнат представителите на „Възраждане”. Направиха всичко необходимо със спонтанно взети метални пръти, опитаха се да влязат в пряк сблъсък с нас. Въпросът е обаче дали ще продължаваме да търпим една малка шайка самоназначили се опекуни да управляват нашата държава? Те си мислят, че ние сме простите , глупавите и селяните както ни наричат. Тези хора си мислят, че държавата е тяхна и че им принадлежи, но ние сме тук, за да кажем, че България е наша", допълни той

Лидерът на "Възраждане" беше категоричен, че правителството не защитава българските интереси.

"България няма нужда от този корумпиран кабинет. Тези хора ни разделят. В България вече има ново разпределение на силите. Ние сме партия на българските граждани. Другите са фракции на американското посолство и на турското посолство", заяви лидерът на „Възраждане” . Правителството отново активизира добре познатите служби, които работят срещу нас, опитвайки се да ни сплашат. Не спират със  заплахите, натиска и всичко останало", заяви Костадинов 

Отец Дионисий прикани всички софиянци да се присъединят към протеста, защото това правителство трябва да се свали незабавно.

"Възраждане"

"Възраждане"


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети