Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане” към БСП: Може да не влезете в следващия парламент, пътят при вас е само надолу

Политика

„Възраждане” към БСП: Може да не влезете в следващия парламент, пътят при вас е само надолу

Възраждане към БСП: Може да не влезете в следващия парламент, пътят при вас е само надолу - Tribune.bg
Снимка:

"Патерицата на „Възраждане” БСП за пореден път са се увлекли в свободните съчинения, обяснявайки някакви неща, които са изключително смешни. Обяснили са как ние сме подкрепили ратификацията за договора на Ф 16, всъщност има едно предложение, което ние сме подкрепили и то е на БСП. Това решение е да не се  дава възможност на министъра на отбраната да прави поправки по договора без решение на НС”. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов по време на брифинг в НС.

Той е допълни, че по всяка вероятност БСП няма да влязат в следващия парламент. Костадинов посъветва левицата да си яви на изборите заедно с ДБ и ПП.

„Очевидно е , че при тях разпадът е много висок и това обяснява цялостното им поведение”, заяви лидерът на „Възраждане”.

По думите му БСП ще имат сериозен проблем след изборите. Той прогнозира, че ако социалистите не влязат в парламента трудно ще задържат и централата на партията си.

Запитан дали „Възраждане” е участвала в заговор за сваляне на правителството, както твърди Корнелия Нинова, Костадинов заяви: „Това правителство се самосвали, ако някой е участвал в заговор това са Петков и Василев. Те доведоха държавата до ръба на катастрофата”, подчерта той.

„Гаврихме с двамата заместник-министри на здравеопазването във връзка с въпросите, които задават  на стотици хора относно възстановяването  на ограниченията свързани с Ковид. Те ни казаха, че на този етап не се предвижда връщането на зеления сертификат, но се предвиждат всички други ограничения. Ние заявихме, че не сме съгласни с това”, допълни Костадин Костадинов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети