Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вебер с поздравително писмо до СДС за победата на изборите

Политика

Вебер с поздравително писмо до СДС за победата на изборите

Вебер с поздравително писмо до СДС за победата на изборите - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати поздравително писмо до председателя на СДС Румен Христов, във връзка с победата на ГЕРБ-СДС на парламентарните избори. В писмото се казва:

„Искам да Ви поздравя от все сърце за добрите резултати, които коалиция ГЕРБ – СДС постигна на парламентарните избори миналата неделя. 

При увеличаване на общата си национална подкрепа, коалицията регистрира победа в повечето български области. Tози резултат ясно показва, че българските граждани очакват политическо лидерство с доказани вече начини за вземане на политически решения, които могат да осигурят така необходимата стабилност, предвид трудната икономическа и геополитическа ситуация в Европа.

Този успех  е в резултат на решимостта на двете партии да се придържат към своите дясноцентристки ценности, принципи и проевропейски възгледи. Като президент на ЕНП, винаги се радвам да видя как партиите-членки си сътрудничат, тъй като само единството в център-дясно може, да ни даде възможност да отговорим на очакванията на нашите граждани.

Преговорите за съставяне на правителство няма да бъдат лесни, но съм убеден, че председателят на ГЕРБ Борисов и Вие ще дадете всичко от себе си, за да съберете достатъчно политически партии около една силна и успешна правителствена програма. Бъдете сигурни, че имате подкрепата на цялото семейство на ЕНП в това ви начинание.

Пожелавам Ви успех в предстоящите преговори!“

Президентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати поздравително писмо до председателя на СДС Румен ХристовПрезидентът на ЕНП Манфред Вебер изпрати поздравително писмо до председателя на СДС Румен Христов


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати