Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Веселин Марешки: Новите месии яхнаха Радев

Политика

Веселин Марешки: Новите месии яхнаха Радев

Веселин Марешки: Новите месии яхнаха Радев - Tribune.bg
Снимка:

„България е на път отново да направи една и съща грешка, която допускаше многократно през последните 30 години. В търсене на поредния месия, който с магическа пръчка ще оправи положението на народа, сега и политолози, и социолози ще помпат рейтинга на новата партия, задала се от президентския адрес. Новите месии яхнаха Радев“, обяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод обявяването на политически проект от страна на Кирил Петков и Асен Василев.

„Понеже никой не смее да назове нещата с истинските им имена, да ви кажа: партията на Петков и Василев ще бъде партия на Радев. Ако получат шанс да съставят правителство, ако подкрепят и те Радев за втори мандат, за да му се отблагодарят, че им даде постове, то тогава държавата ще бъде изправена пред скрита диктатура на един човек, който провали цял президентски мандат. Който не показа никакви лидерски качества, нито се опита да е обединител. Точно обратното- раздели народа и настрои едни групи срещу други“, допълни Марешки в своя позиция.

По думите му Радев започнал плахо като президент. „Сега кой го тласка към този политически инженеринг, кой е двигателят му? Защото той сам няма качества да създаде каквото и да било в политиката“, пише още Марешки и задава няколко въпроса:

1. Кой финансира Радев и неговите политически игри и срещу какви услуги?

2. Кой финансира новата партия-спасителка, зад която отново прозира Радев?

3. Кой обаче прозира зад Радев - дали е някой в България, дали са външни сили?

„Щом се налага да си задаваме такива въпроси, то значи, че е налице непрозрачност, задкулисни далавери и най-вече зависимости! От кого, срещу какво - ако е мъж, Радев ще си признае. Защото само така може да има честен избор за българите. Обратното отново ще бъде сценарий и фарс“, казва още Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети