Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вежди Рашидов за проекта на Василев/Петков: Това е президентска партия, кой ще определи почтените?

Политика

Вежди Рашидов за проекта на Василев/Петков: Това е президентска партия, кой ще определи почтените?

Вежди Рашидов за проекта на Василев/Петков: Това е президентска партия, кой ще определи почтените? - Tribune.bg
Снимка:

Няма човек, който да не носи качествата на почтените, но и да е безгрешен. Никой не е безгрешен. Кой ще определи почтените? Отново отиваме към едно разделение на хората. Това заяви бившият министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов пред Нова нюз.

Думите му са по повод новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. Според Рашидов „Продължаваме промяната“ е президентска партия.  

„Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсявам по медиите. Трябва да се покажат доказателства“, коментира той  обвиненията  срещу правителството на Бойко Борисов.

„В ГЕРБ има много почтени и достойни хора. Само да се говори – не приемам. Дайте корумпираните да ги линчуваме заедно. Сега като оцапахме средата, дайте да изберем почтените. В 45 парламент присъствах на една арогантна простащина. Това ли е почтеното?“, попита бившият депутат от ГЕРБ.

Рашидов не скри критиките си към Слави Трифонов. По думите му с негова помощ е било отгледано едно „опростачено“ поколение, което не знае кой е Иван Вазов.

„Слави първо себе си трябва да изчегърта, ако говорим за негативите“, каза бившият министър на културата.

„Със сигурност ГЕРБ ще има кандидат-президент. Той ще е качествен и достоен, обединител, който народа ще харесва. В ГЕРБ има подготвени и достойни хора, с опит в политиката“, увери Рашидов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати