Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Видео с имотен кандидат-депутат от ПП-ДБ взриви Мрежата

Политика

Видео с имотен кандидат-депутат от ПП-ДБ взриви Мрежата

Видео с имотен кандидат-депутат от ПП-ДБ взриви Мрежата - Tribune.bg

Един имот за друг, такава схема показва районният кмет на „Овча Купел“ от ДБ Георги Чичков. По думите му и схемата разказана от самия него в предизборна кампания, трябва да има промяна в подробните устройствени планове.

Схемата е следната: Междублоковите пространства да се извадят и да се замени някъде в съответния район. „Обикновено такива междублокови пространства с възмедени имоти могат се наредят около чисто нова метростанция“, разказва Чичков и допълва, че един имот чиято цена е на по-ниска цена да се замени с такъв на значително по-висока.

Чичков има и конкретен пример за предложената от него схема. През декемри 2021 година сестрата на районния кмет от ДБ, Симона Чичкова купува имот в „Овча купел“. Имотът е евтин и неатрактивен, част от междублоково пространство, но за кратко. Именно промяна в подробния устройствен план вади имота от категория „междублоково простраство“, а сестрата на Чичков се сдобива с нов такъв на атрактивно място и много по-висока себестойност.

Като заместник-кмет той е участвал активно в промяната в подробния устройствен план. Така семейството се възползва от схемата на Георги Чичков. Днес Чичков се бори за депутатско място в листата на „добрите сили“ ПП-ДБ, а мотото му е „да пренесем успешния модел на управление на национално ниво“.  


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ДБ, Овча купел
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети