Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вигенин: Нямаме ласкави оценки за част от министрите

Политика

Вигенин: Нямаме ласкави оценки за част от министрите

Вигенин: Нямаме ласкави оценки за част от министрите - Tribune.bg
Снимка:

„Не е редно да кажа сега кои са те, защото трябва да подходим позитивно в следващите дни“, допълни той

„Нямаме ласкави оценки за част от министрите в управлението, но не е редно да кажа сега кои са те, защото трябва да подходим позитивно в следващите дни“, каза зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и депутат от БСП.

„Нашите симпатизанти оценяват министрите на БСП. Нашата оценка също е висока, другата оценка ще я оставим за по-нататък“, допълни той.

Той каза, че президентът Румен Радев трябва да помисли много внимателно как да подходи с връчването на третия мандат, тъй като от неговото решение зависи развитието на политическите процеси оттук нататък.

„Моят анализ сочи, че е по-логично мандатът да бъде връчен на БСП. Очакваме президентът да играе по-положителна роля в подкрепа на правителството“, каза още Вигенин.

Депутатът от БСП отново потвърди думите на Корнелия Нинова, че при една бъдеща коалиция с третия мандат е логично „Продължаваме промяната“ да излъчат кандидат за премиер.

„Относно Никола Минчев – много се спекулира дали ще бъде. Той се справи за месеци с поста председател на Народното събрание и беше отстранен твърде несправедливо от този пост“, смята Вигенин.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати