Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Витков към Трифонов: С какви средства се издържа телевизията ви, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?

Политика

Витков към Трифонов: С какви средства се издържа телевизията ви, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?

Снимка:

По-рано днес шоуменът посочи кои партии не са възстановили надвзетите партийни субсидии

Председателят на ПП Глас Народен Светослав Витков отговори на обвиненията на Слави Трифонов, че неговата партия не е върнала надвзетите партийни субсидии в законовия срок, който изтече на 31 януари. По думите на Витков „Глас Народен“ не взима субсидия от 2017-а година.

„Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но... когато имаме възможност“, написа той на официалната страница на Глас Народен във Фейсбук и попита телевизионния водещ:

„С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец абонатите ви са платили около 2000 лв.?“ Ето и цялата публикация:

„Уважаеми Г-н Трифонов,

Или Тошко,

щото не вярвам Слави да пише. Поне не съм го виждал. Не казвам, че не може. За това има и сценаристи.

Обръщайки се лично към мен, в лицето на Председател на Глас Народен, ще Ви отговоря.

От учтивост, а не защото заслужавате.

Питате ме защо не сме върнали 13 или 15 хиляди лева от държавната субсидия на Глас Народен...

Отговарям. Глас Народен не взима субсидия от 2017-та година. Парите ще върна лично, ако ме препоръчаш за заем от твоя съсед и приятел, който не вярвам да ви е и спонсор.

Иначе ще възстановим тази крупна сума, която ти взимаше лично за една вечер в bTV, но... когато имаме възможност. Към момента се подготвяме за участие на изборите с лични средства. За разлика от вас.

Бих искал и аз да ви попитам нещо. С какви средства се издържа телевизията ви, а особено екипа, след като за месец, абонатите ви са платили около 2000 лв. ?

Предполагам, че е важно и за всички избиратели.

С Уважение:

Светослав Витков                          

Председател на Глас Народен“                                                  

                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Коментари (9)

Надежда Операторът,към който имаме договор за излъчване на българска телевизия в Германия при подновяването ни на договора тази година имаше вметка,че ако искаме телевизията на Слави трябва да плащаме 4.90 евро по-вече....
02.02.2021 18:05 / Отговор
Тартаковер Очевидно не трябва да я гледате, или трябва възможно максимално да се затрудни следящия тази телевизия. Предполагам, че така е не само в Германия. А не предполагам, а съм сигурен, че ако Борисов падне на тези избори, всичко рязко ще се измени.
Всъщност в момента тази е една от съвсем малкото опозиционни телевизии. Изключвам трите големи, но и останалите безброй телевизии са плътно слугуващи на правителството.
А Светльо Витков не печели с този коментар нищо. Точно обратно, разпилява малкото останали му фенове, един от които бях аз.
02.02.2021 18:17
Темата е :С какви средства се издържа Слави Трифонов...........?............................................ Отговора:Финансират го от Комунистическото президентство на Румен Радев.......
През обръчи от фирми......
02.02.2021 19:49
7/8 умник Чалгар-интелектуалец и мерудия във всеки материал в сайта!Къде пише,че ти и тошко запъртъка сте интелигентни,за да прочетем и ние обикновените хорица,които чакаме с трепет всяка вечер,каква велика мисъл ще роди комплексарският кратък ум на тракториста,който още като малък е мечтал да стане шахматист.
02.02.2021 21:31
Не лъжи тартаговер Ти си върл фен на слави
02.02.2021 19:01 / Отговор
Аз съм фен На Бойко
02.02.2021 19:03 / Отговор
Ми туу! Затова търся АйПи-то на Тараторчика - болшевишкия паразит, смахнат шахматист и малоумен тракторист.
03.02.2021 04:33
Дундьо От булсата ми поискаха 87 или 78 стотинки на месец за да имам в списъка с канали този на славуца. Отговорих, че съм готов да плащам за да го нямам. Който иска да го гледа, аз от години го пропускам...
03.02.2021 13:55 / Отговор
Ей сега ТРОЛОВЕ
03.02.2021 22:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема