Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Включване от Фейсбука на Трифонов: Боли ги ГЕРБ. Много ги боли

Политика

Включване от Фейсбука на Трифонов: Боли ги ГЕРБ. Много ги боли

Включване от Фейсбука на Трифонов: Боли ги ГЕРБ. Много ги боли - Tribune.bg

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов с ново задочно включване. Както стана традиция през последните месеци той „говори“ единствено в профила си във Фейсбук и предимно писмено.

„Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора – за всички медии. Защото болката е голяма. Малка болка – една пресконференция. Голяма болка – две пресконференции. А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК“, написа някой в профила на лидера на ИТН.

Според публикацията, Централна избирателна комисия досега е била овладяна по ГЕРБ и е изпълнявала всяка тяхна политическа поръчка.

„Например, да ликвидират видеонаблюдението или пък да не санкционират бившия министър-председател Бойко Борисов, който непрекъснато използваше държавния ресурс, за да агитира за собствената си партия. Което е абсолютно нарушение на закона - видно за всички, но не и за тяхната ЦИК. Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е добро. Само че не е така – всички българи в България и по света ще могат да гласуват свободно, глупавите ограничения за българите в чужбина вече няма да ги има. Ще има и видеонаблюдение, за да може всеки да вижда какво се случва“, заканва се профилът на Трифонов, според когото ЦИК вече ще е друга.

„За да има правила и свободно изразяване, казвам всичко това в световния ден на свободата на словото. И тъй като свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, все пак ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно добро начало. Както казва мъдрият български народ: „Никой не може да спре гората да се разлиства“, завършва постът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети