Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Владимиров: Срещнах разбиране от Борисов. Кого да търся, правителството на Сърбия ли?

Политика

Владимиров: Срещнах разбиране от Борисов. Кого да търся, правителството на Сърбия ли?

Владимиров: Срещнах разбиране от Борисов. Кого да търся, правителството на Сърбия ли? - Tribune.bg
Снимка:

Аз съм кмет на всички перничани, нормално е да потърся контакт с премиера

Кметът на Перник Станислав Владимиров отрече да има проблем в собствената си партия БСП, за това че е работил с правителството по решаване на водната криза.

„Малко беше преекспонирана тази тема. Няма как, аз съм кмет на всички перничани. Няма с кого друг да работя. С кого? С правителството на Сърбия? Или на Румъния? Аз трябва да работя с българското правителство. Нормално е да потърся контакт с премиера Борисов. Срещнах разбиране от негова страна, изслуша ни за всички онези предизвикателства, които са във водния режим и какво трябва да се направи, за да не изпаднем в по-тежка криза. Смесването на мръсни с чисти води беше много голям риск, който стоеше пред нас. И стои все още“, заяви кметът пред БТВ.

Той признава, че е очаквал много повече от вота на недоверие, иницииран от БСП – реален дебат по същество.

„След такива кризи ние трябва да променим нещо в сферата, в която виждаме, че не върви както трябва. Водният сектор не е подреден така, както всички ние искаме. Перник е един много голям пример и аз се надявах да има един много по-голям дебат в парламента. За съжаление не го видях“, обясни Владимиров.

Според него няма разединение в БСП преди избора на нов председател.

„БСП е партия в истинския смисъл да думата, винаги е имало такива състезания. Надявам се в кампанията да има енергия, която да пренесем към обществото, за да могат да ни повярват, че сме алтернатива на управлението. Иначе не ни чака нищо добро, ако се вкараме само в междуличностни сблъсъци. Фиксираме се върху ГЕРБ. Не ГЕРБ трябва да ни бъде основен фокус, а онези хора, които не излизат да гласуват и не припознават нито една сила“, анализира ситуацията в столетницата кметът на Перник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мискин червен Ако не беше този министър-председател,а който и да е друг,но не ляв,щеше да разбереш,че не ставаш за абсолютно нищо.Помогна ти за всичко,от което има нужда Перник в момента,но ти си готов да го прободеш на секундата в гръб(Надявам се в кампанията да има енергия, която да пренесем към обществото, за да могат да ни повярват, че сме алтернатива на управлението.)
25.02.2020 16:53 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети