Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Фон дер Лайен призна македонския език и идентичност

Политика

ВМРО: Фон дер Лайен призна македонския език и идентичност

ВМРО: Фон дер Лайен призна македонския език и идентичност - Tribune.bg

„Защо мълчите Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев-Иванов? Вие продадохте България! Скандално е!“, пишат от ВМРО в своя позици. Реакцията имидва в отговор на вчерашно изказване на председателя на ЕК Урсула Фон дер Лайен пред парламента в Скопие. От най-високата позиция в ЕС тя призна македонския език и идентичност на фона на многохилядни протести срещу документа, който ги валидира, а именно т.нар. френско предложение.

Този акт, погледнато реално, сам по себе си е поредното евроатлантическо извращение на брюкселските измамници. Те не Ви искат идентитета, Вие обаче им го налагате. С това си действие брюкселските бюрократи предрешиха хода на бъдещите преговори за членството на РС Македония в ЕС като изваждат от рамката две изключително важни условия, а именно ‐ да се признае общата ни история до 1944 г. и да не бъде легализиран един измислен от коминтерновските сатрапи език, който реално е диалект на българския. Нали уж според Борисов, Петков, Василев, Карадайъ, Бойкикев‐Иванов и компания национални предатели Френското предложение гарантираше именно това, както и защита правата на македонските българи?

Нали „батковците“ от Европа щяха да са гарант за защита на българския национален интерес? Къде е сега държавната реакция, която да потърси отговори от Брюксел защо едностранно изменят Решение на българския парламент и къде са равните права на страните членки?

Защо се търси интересът само и единствено на една държава и то държава, която сама дори не иска да бъде част от „Европската уния“, видно от реакцията на хората там, които ясно казват на политичарите, че не го щат този ЕС. Те си искат дивия македонизъм и българския пасош, за да се възползват от облагите на Общността без да спазват правилата и директивите ѝ обаче. Харесва им албанското нашествие и мюсюлманска асимилация, които докато се бият в гърците, че са горди наследници на Александър Македонски, тихичко ги претопяват от години. Достатъчно е да се огледате, докато пътувате от Скопие до Охрид и да преброите албанските знамена на къщите. Или просто да се разходите до Струмица, където почти не се чува „македонски език“ вече.

Но стига за тях. Ние от ВМРО искаме точен и ясен отговор от всички онези родоотстъпници, които гласуваха падане на т.нар. вето за еврочленството на РС Македония в българския парламент. Какво ще направите сега, за да защитите собствените си гласове, с които позволихте тази гавра с България от страна на ЕС? Или това беше цената Брюксел да каже, че снимките с кюлчетата са фалшификат и да пуснат някое и друго дългоочаквано от Петков и Василев милионче, което Лорер умело да „завърти“. Или, както вече го казахме, това е цената на новия политически проект ПП-ГЕРБ, чрез който „батковците“ от Европа и САЩ, да поемат на ръчно управление България?

Тези хора продадоха България, както и ние предупреждаваме от няколко месеца. Или поне каквото е останало от нея, съдейки от пълната липса на обществена реакция.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети