Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

Политика

ВМРО: Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

Снимка:

"Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки", заяви кандидатът за кмет на Балчик - Атанас Атанасов

Община Балчик е в застой, а за да излезе от инерцията, е необходима нова енергия. Това заяви лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов по време на срещите си в черноморската община, в които декларира личната си подкрепа на кандидатите за кмет и съветници от местна коалиция ВМРО (ГЕРБ, СДС) за Местни избори 2019, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Две трети от хората в листата са от гражданската квота, професионалисти, които никога не са били обвързани партийно“, подчерта Атанас Атанасов – кандидат за кмет на община Балчик, на среща със своите съграждани в читалище „Васил Левски“.

Красимир Каракачанов апелира за активност на избирателите, за да се преодолее инерцията, по която общината върви надолу.

„Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки“, заяви и в специално видеобръщение кандидатът за кмет Атанас Атанасов. По думите му приоритетите в програмата на местната коалиция са здравеопазване, развитие на икономиката и туризма, социална политика.

Настоящият кмет е абдикирал от ангажиментите си към жителите на селата, потвърдиха Каракачанов и Атанасов. Кандидатът за кмет на Балчик разсея слуха, че ще закрие местната болница.

Воеводите се срещнаха и с жителите на село Кранево, като подкрепиха Атанаска Иванова, кандидат за кмет на курортното селище на юг от КК „Албена“.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още