Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

Политика

ВМРО: Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик

ВМРО: Необходима е нова енергия за развитие в община Балчик - Tribune.bg
Снимка:

"Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки", заяви кандидатът за кмет на Балчик - Атанас Атанасов

Община Балчик е в застой, а за да излезе от инерцията, е необходима нова енергия. Това заяви лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов по време на срещите си в черноморската община, в които декларира личната си подкрепа на кандидатите за кмет и съветници от местна коалиция ВМРО (ГЕРБ, СДС) за Местни избори 2019, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Две трети от хората в листата са от гражданската квота, професионалисти, които никога не са били обвързани партийно“, подчерта Атанас Атанасов – кандидат за кмет на община Балчик, на среща със своите съграждани в читалище „Васил Левски“.

Красимир Каракачанов апелира за активност на избирателите, за да се преодолее инерцията, по която общината върви надолу.

„Срещнах се с хиляди хора, изслушах десетки болки“, заяви и в специално видеобръщение кандидатът за кмет Атанас Атанасов. По думите му приоритетите в програмата на местната коалиция са здравеопазване, развитие на икономиката и туризма, социална политика.

Настоящият кмет е абдикирал от ангажиментите си към жителите на селата, потвърдиха Каракачанов и Атанасов. Кандидатът за кмет на Балчик разсея слуха, че ще закрие местната болница.

Воеводите се срещнаха и с жителите на село Кранево, като подкрепиха Атанаска Иванова, кандидат за кмет на курортното селище на юг от КК „Албена“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати