Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО: Замесват Каракачанов с „Апартаментгейт“, защото излизаме напред

Политика

ВМРО: Замесват Каракачанов с „Апартаментгейт“, защото излизаме напред

ВМРО: Замесват Каракачанов с Апартаментгейт, защото излизаме напред - Tribune.bg
Снимка:

Джамбазки: Има шанс за двама евродепутати, затова битката е толкова кална

Евродепутатът Ангел Джамбазки определи като „манипулация и лъжа“ опитите лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов да бъде замесен в скандала „Апартаментгейт“.

„Прогнозите са, че можем да разместим мандати за разлика от останалите партии“, с това той си обяснява атаката срещу лидера на партията.

„Красимир Каракачанов и всички от ВМРО ще искат извинение заради скандала. Това беше опит за оклеветяване и лъжа“, коментира случващото се Джамбазки. Според него „тези, които са скалъпили скандала, вече дават назад“.

„Целта е ВМРО, целта е кампанията“, подчерта и заместник-председателят на партията Искрен Веселинов. Това според него се прави, за да се покаже, че всички са в калта. „ВМРО не е в тресавището“, отсече Веселинов и посочи, че войводите не са като тези, които се замерват с кал.

ВМРО подписа днес споразумение за подкрепа на листата си със Земеделски народен съюз.

„Експертизата им е извън всякакво съмнение“, похвали партньорите си Ангел Джамбазки. Той обясни, че това е първият документ, който в следващите дни ще бъде последван от други – с партии и неправителствени организации.

„Листата надмина моите очаквания. 4-5 са кандидатите на ВМРО, а останалите са на наши съмишленици. Това, което очакваме е поне един мандат. С оглед на калната битка реалността за два мандата не е малка. Това е реалистичната прогноза“, подчерта евродепутатът.

Председателят на Земеделски народен съюз Румен Йончев подчерта, че няма изненада в решението на партията да подкрепи Ангел Джамбазки за нов мандат в Европейския парламент.

„Предстои ЕС да бъде реформиран и България трябва да участва в този процес с всички ползи от това. Надявам се Ангел да работи за изостаналите ни райони, европейските фондове да стигнат и до тях. Все още части от нашата страна не принадлежат на Европа и очаквам той да е стожер на една такава политика. Не вървим по инерция, а правим осъзнат избор“, завърши Румен Йончев.

Моника Гаджанова

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати