Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Всички депутати от „Атака“ напуснаха групата на Обединените патриоти

Политика

Всички депутати от „Атака“ напуснаха групата на Обединените патриоти

Всички депутати от Атака напуснаха групата на Обединените патриоти - Tribune.bg
Снимка:

Явор Нотев: Подкрепата за управляващите ще зависи от идеите и решенията, които предлагат

Всички депутати от партия „Атака“ напускат парламентарната група на „Обединени патриоти“, обяви на брифинг в парламента депутатът от партията и заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев.

След като миналата сесия от групата на патриотите бяха изключени лидерът Волен Сидеров и съпартийците му Павел Шопов и Десислав Чуколов, днес солидарност с тях проявиха останалите четирима народни представители - Явор Нотев, Николай Александров, Станислав Станилов и Маргарита Николова.

„Напускаме след поредица от действия и решения, които станаха възможни в групата след завръщането на г-н Валери Симеонов в българския парламент. Позорно завръщане, след месечни протести. Прогонен от изпълнителната власт, той намери своето място в българския парламент, като че ли тази свещена сграда е приют за провалени политици“, изтъкна Явор Нотев.

По думите му със завръщането си Валери Симеонов е започнал стриктно да следи за присъствието на депутатите в залата, както и за участието им при гласуванията. „Като че ли това е най-важната и фундаментална част, от значение за изпълнението на предизборната програма на ОП“, коментира Нотев.

Той не се притеснява, че след напускането на групата на Обединени патриоти ще трябва да се раздели и с мястото си на заместник-председател на парламента, като все още не е ясно кой ще го замести.

Дали „Атака“ минава в опозиция или ще продължи да подкрепя управляващото мнозинство обаче, според Явор Нотев зависи изцяло от решенията и идеите, които правителството ще иска да претвори в работата на парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети