Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Вяра Емилова, БСП: Служебният кабинет прави политически уволнения и всява разделение

Политика

Вяра Емилова, БСП: Служебният кабинет прави политически уволнения и всява разделение

Вяра Емилова, БСП: Служебният кабинет прави политически уволнения и всява разделение - Tribune.bg
Снимка:

По думите ѝ преговорите с "Газпром" трябва да бъдат продължени

"Рабие Кьосева беше махната от Бюрото по труда в Смолян, това е едно от политическите уволнения, насочени към кадри на БСП. Поведението на служебния кабинет създаде разделение в обществото. Това коментира за "Твоят ден" по Нова тв. Вяра Емилова от БСП.

"БСП е последователна в своята политика - не бихме се коалирали с ДПС или ГЕРБ. Нека българските граждани видят кой какво е направил през изминалите месеци и да вземе своите решения. Предстои ни криза, всички, които са работили със сърцето си, трябва да се чувстват реализирани, а не обидени заради политически уволнения. Може би искат да върнат модела на ГЕРБ и ДПС", категорична е Емилова. 

По думите ѝ преговорите с "Газпром" трябва да бъдат продължени. "От април говорим за това, радвам се, че ПП са узрели за тази идея. 4 мерки предлага БСП, сред тях да се наложи мораториум върху цените на тока и газа за битовите потребителите. Това значи, че трябва да има таван на цените", обясни тя. И допълни, че има тенденция на политически атаки към БСП.

Според нея уставът на БСП сочи, че всеки влязъл в изпълнителната власт, има санкция от Националния съвет. "Въпросът е изцяло морален. Работил си с един човек, а след това заставаш срещу него", подчерта Емилова.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети