Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ячев за БСП: Те не успяха да съберат своите си хора

Политика

Ячев за БСП: Те не успяха да съберат своите си хора

Ячев за БСП: Те не успяха да съберат своите си хора - Tribune.bg
Снимка:

Извънредното заседание и изслушването на премиера са опит за пиар акция от страна на опозицията, обяви депутатът от НФСБ

„Ние дадохме два или три гласа заедно с колегите от ГЕРБ. Толкова би трябвало да стигнат на всички партии от опозицията, за да съберат кворум. Те не успяха да съберат своите си хора“. Това заяви на брифинг в Народното събрание народният представител от НФСБ Борис Ячев.

Той припомня, че когато е имало необходимост, дори с гласовете на НФСБ представители на правителството са викани в Народното събрание да бъдат изслушвани.

„Смятаме, че извънредното заседание и изслушването на премиера са опит за пиар акция от страна на опозицията“, не скри опасенията си депутатът.

Ячев съобщи, че следващата седмица на коалиционен съвет се обсъди дали ще се върви към удължаване на извънредното положение или към разхлабване на мерките.

„Трябва да се обсъди все пак накъде вървим. Дали вървим към удължаване на извънредното положение или към разхлабване на мерките. Това ще стане ясно след седмица, когато се види резултата от тези пътувания на софиянци напред-назад“, обясни Ячев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп