Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ясен Тодоров: Поведението на протестиращите срещу избора на Иван Гешев е шизофренно

Политика

Ясен Тодоров: Поведението на протестиращите срещу избора на Иван Гешев е шизофренно

Ясен Тодоров: Поведението на протестиращите срещу избора на Иван Гешев е шизофренно - Tribune.bg
Снимка:

Следователят е категоричен, че знае кой стои зад протестите срещу Иван Гешев

Поведението на протестиращите срещу изборът на Иван Гешев според мен е шизофренно, заяви пред Канал 3 следователят Ясен Тодоров.

„Не можеш да претендираш, че си „за“ демокрация и върховенство на закона и да използваш средства и уличен натиск срещу абсолютно законово-регламентирани процедури, извършвани от законово-регламентирани органи“, поясни той.

„Аз не знам кои точно хора участват в тези протести, какви групички, но в крайна сметка каква е ситуацията? Имаме законно избран парламент, законодателна власт, правителство, имаме законно избрани органи на съдебната власт, включително ВСС и ръководители в отделните органи на съдебната власт. И някакви група хора, които са се опитвали да влязат в различни по тип избори, по никакъв начин не са стигнали до властта, не са получили доверието на българските граждани използват нерегламентирани, извън парламентарни средства, за да се докопат до властта и всъщност да свалят от власт законно избраните органи“, каза следователят.

„Това го видяхме и в изтекло видео в медиите, че всъщност тези протести са организирани, те по никакъв начин не са спонтанни, дали са платени по някакъв начин, това аз не мога да кажа, но организация при всички случаи има. Видно е, че тази организация идва от кръг от лица, които имат проблеми с правосъдието. Тук големият парадокс е, че на един площад се събират хора, които казват ние сме за върховенство на закона и редом до тях са хора, които имат проблеми със закона. И всички искат едно и също нещо, да махнем ръководството на прокуратурата. Аз не чух нито един професионален аргумент срещу кандидатурата срещу която те протестират, аргументите са чисто политически“, категоричен е Тодоров. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Професионален аргумент Човекът няма ценз, завършил е милиционерско училище. А другите , които го избират просто сервилничат, иначе ще бъдат самоубити.
15.09.2019 08:06 / Отговор
ЦВЕТАНОВА Не се поддавате на протестиращите! ТОВА да провокатори, финансирани от ЦВ. ВАСИЛЕВ (КТБ), И. ПРОКОПИЕВ, с участието на Д. ИВАНЧЕВА, която се изкарва "мъченица", но цял свят видя, как от автомобилът й извадиха парите. Учудващо, как никой не обърка нейният, с автомобилът на друг гражданин. Мястото на това нагло и грозно същество е в затвора. Какъв е този закон, който позволява на подобни личности да се кандидатират за избори. Целта е, ако спечели, ЦВ. ВАСИЛЕВ ( присвоил парите на вложителите) да се върне на бял кон и заедно с ПРОКОПИЕВ да триумфират пред ограбените. Как не го проумяват. Най-правилният избор за гл.прокурор е ИВ. ГЕЧЕВ! Протестите и страхът им от неговият избор са най-голямото доказателатяо. УСПЕХ, Г-Н ГЕЧЕВ!
15.09.2019 13:58 / Отговор
ИСТИНАТА Не се поддавайте на протестиращите! ТОВА са провокатори, финансирани от ЦВ. ВАСИЛЕВ (КТБ), И. ПРОКОПИЕВ, с участието на Д. ИВАНЧЕВА, която се изкарва "мъченица", но цял свят видя, как от автомобилът й извадиха парите. БЕЗУМИЕ! Учудващо, как никой не обърка нейният, с автомобилът на друг гражданин. Място за съмнения НЯМА! Мястото на това нагло и грозно същество е в затвора. Какъв е този закон, който позволява на подобни личности да се кандидатират за избори. Целта е, ако спечели, ЦВ. ВАСИЛЕВ ( присвоил парите на вложителите) да се върне на бял кон и заедно с ПРОКОПИЕВ да триумфират пред ограбените. Как не го проумяват някои хора. КОЙТО ПЛАЩА, ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА. Така е и при протестите. Видях, изцяло татуирани, не знаещи защо са там. Предпочитани са бивши затворници и не желаещи да работят. ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ГЛ.ПРОКУРОР Е ИВ. ГЕШЕВ! Протестите и страхът им от неговият избор са най-голямото доказателство. ТАЗИ ЛИЧНОСТ Е ПРОМЯНАТА! ДОКАЗА ГО! УСПЕХ, Г-Н ГЕШЕВ!
15.09.2019 17:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати