Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йончева недоумява: Как е възможно Нинова да съди политолог

Политика

Йончева недоумява: Как е възможно Нинова да съди политолог

Йончева недоумява: Как е възможно Нинова да съди политолог - Tribune.bg
Снимка:

Дали съдебните искове не са опит за сплашване, така че да замлъкнат всички, които имат различна позиция, чуди се Елена Йончева

„Изключително съм изненадана от делото, което председателят на БСП Корнелия Нинова е завела срещу политолога и бивш народен представител от левицата Татяна Буруджиева заради коментари в нейни интервюта в пловдивски медии.“ Това написа в профила си във Фейсбук Елена Йончева, евродепутат от групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите.

„Недоумявам как е възможно да бъде съдебно преследван човек, на когото професията му предполага да анализира и коментира действията на политиците, и последиците от тях върху обществените процеси“, казва Йончева.

Тя допълва, че във въпросното интервю няма на Буруджиева няма лични квалификации към Корнелия Нинова. Поведението ѝ е разглеждано единствено в качеството ѝ на председател на БСП.

„Прави впечатление, че подобна яростна атака се предприема към хора от левия спектър, които отправят критични бележки към действията на председателя, докато политическите опоненти са пожалени. Това събужда съмнения за истинската мотивация зад съдебните искове - дали те не са опит за сплашване, така че да замлъкнат всички, които имат различна позиция от тази на лидера?“, пише още Йончева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

И двете сте един дол дренки. Как е възможно български евродепутат да заговорничи срещу страната си? Всичко е възможно във вашите среди.
11.02.2021 19:19 / Отговор
1111 По гнусен от Йончева за сега е само Р.Радев
12.02.2021 08:20
Радев е катастрофа, така е.
12.02.2021 11:45
БГ Колко е трогателна руската брантия, да се възмущава от наглостта на Корнела! Хайде да не забравяме, че и тя е с активна присъда за лъжа и клевета!
11.02.2021 19:22 / Отговор
Анастас #

В Мутристанската Партия БСП е така.
Такива са и "лидерите" им а 'Лектората е БашТъпигьоз със Стокхолмски синдром в последна летална фаза.

(политологически)
11.02.2021 19:22 / Отговор
родул Га цокаше пацата на Станишев не рива, боклук гнусен!!!
11.02.2021 20:24 / Отговор
кесо Бясното Ленче се очертава да стане третата за тая седмица "виновница" за параноята на Курни Параноята. Ако върви с това темпо, до изборите кака ви Курни ще е завела толкова много дела за "психически тормоз", че нема да има време за предизборна агитация и "банкянския злодей" па шъ ги бие, за кой ли път веке. Сигур пак той е подредил тая работа да докарат кака ви Курни до параноя, та нейните колеги кога я видат да бегат в 4 посоки едновременно както самата тя се жалва. Немат край номерата на "злодея" от Банкя брейййй!
11.02.2021 20:39 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети