Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Йорданов за скандала с Дончева: Има запис, че е била на тази среща, размахвала е едни листчета с едни цифрички

Политика

Йорданов за скандала с Дончева: Има запис, че е била на тази среща, размахвала е едни листчета с едни цифрички

Йорданов за скандала с Дончева: Има запис, че е била на тази среща, размахвала е едни листчета с едни цифрички - Tribune.bg
Снимка:

„Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна“. Това коментира председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, който тази вечер беше в Чирпан по повод празниците за Съединението. „Деянието не е за похвала - от там нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това“, подчерта Йорданов, съобщава БНТ.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори, че има странно съвпадение кога се случи това. „Когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време. Сега - дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето в страни от обществото са лесно манипулируеми, не знам, затова си има разследващи органи“, заяви Йорданов.

Той оповестил сигналът със съгласието на Митева, като според него е по-добре нещата да се казват и да се случват пред гражданите.

„Така или иначе, за първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха“, допълни Йорданов.

Той коментира и скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН, с цел да разцепи парламентарната група.

„Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички“, заяви Йорданов.

„Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човека, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа“, каза още Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати