Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. За да се докаже на Дончева кандидатът за финансов министър Данилов пусна част от CV-то си във Фейсбук

Политика

За да се докаже на Дончева кандидатът за финансов министър Данилов пусна част от CV-то си във Фейсбук

За да се докаже на Дончева кандидатът за финансов министър Данилов пусна част от CV-то си във Фейсбук - Tribune.bg
Снимка:

Номинираният за финансов министър в правителството на „Има такъв народ“ Пламен Данаилов сподели професионалния си опит. Това идва часове, след като в коментар в ефира на БНТ депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Татяна Дончева, изрази съмнения в качествата му.

По думите ѝ предложението на ИТН е държавните финанси да се управляват от лице, което в последните години си изкарва хляба като вещо лице в СГС. Според Дончева няма как с подобен договор да се издържа човек. Депутатът на ИБГНИ призова всички предложени в кабинета на партията на Слави Трифонов да се знае къде и какво са завършили, както и какво са работили.

Данаилов реши да се доказва по подобие на предложения за премиер на ИТН Пламен Николов, който показа дипломите си пред журналисти в НС, но финансистът избра да сподели професионалния си опит чрез пост в социалната мрежа Фейсбук.

 

Ето какво написа Данаилов:

Във връзка с изнесените откровени неистини и внушения относно мен, ви предоставям само факти!

Професионалният ми опит включва:

- Финансов мениджър на българските подразделения на Publicis Marc Group – една от най-големите комуникационни агенции в България, Европа и света;

- Финансов мениджър на Astra Zeneca- е една от най-големите фармацевтични компании в България, Европа и света;

- Главен финансов директор и член на борда на директорите на KAI GROUP – най-големият производител на керамични плочки в България и на Балканския полуостров;

- Главен финансов директор и член на борда на директорите на Azira Food Holding – един от най-големите производители на готови храни в България.

Да, вещо лице съм, но и консултант и управлявам консултантска компания! И на въпроса от какво се издържам, само за миналата година платените от мен като физическо лице данъци и осигуровки са над 45 хиляди лева.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети