Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Захариева: Явно сме царе на това да се самокомпрометираме

Политика

Захариева: Явно сме царе на това да се самокомпрометираме

Захариева: Явно сме царе на това да се самокомпрометираме - Tribune.bg
Снимка:

„Хората имат право да протестират, но блокирането на целия град е неприемливо“, заяви в ефира на бТВ вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

Според Захариева гражданското общество е един от важните корективи на властта, но вече хората на улицата са много по-малко, отколкото в началото на протестите.

„Не за първи път, когато има критики към министър, премиерът извършва смени“, каза Екатерина Захариева по отношение на скорошните министерски рокади в правителството, но бе категорична, че не вижда мотив целият кабинет, начело с премиера Борисов, да подава оставка.

„Ние сме демократична държава и всеки има право да протестира“, коментира вицепремиерът по повод на продължаващото вече трета седмица – 21 дни, гражданско недоволство с искане за оставка на целия кабинет, лично на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев, но подчерта: „Не приемем тези блокади и опити за граждански арести“.

„Наистина е безотговорно, шест месеца преди редовните парламентарни избори“, смята Захариева, която допълни: „Демокрацията е избори на 4 години“.

Поредна порция аудио-записи, в които се чува глас, наподобяващ силно този на премиера Борисов, Екатерина Захариева коментира така: „Явно сме царе на това да се самокомпрометираме“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Тартаковер Тази е една от най-некадърните и излишни министри в този кабинет. Празна, евтина женица с неадекватно самочувствие, че е нещо, докато реално няма никакви качества за такъв важен държавен пост. Всеки вижда че реалните и качества в никакъв случай не превишават нивото секретарка разнасяща кафета на директор и гостите му, но конюнктурата и птичето на късмета кацнало на рамото й, както и неизвестното семейно забогатяване, я изкараха на този незаслужен връх. За нея това е невероятен късмет и щастлив удар, но за България никак не е добре и резултатите го доказаха през годините.
Абсолютно сигурен съм, че дори най-унесените от ГЕРБ го виждат и го знаят, но само за себе си. Тук ще изригнат възмутено, защото партийната дисциплина изисква да кажеш на черното бяло. Няма значение, не ме вълнува, истината винаги е над нас.
29.07.2020 19:12 / Отговор
Радио Позитано Другарю, за каква точно партийна дисциплина говорите?! Точно вие ли?!
29.07.2020 19:24
Тартаковер За N-ти път ще напиша, дано най-после и най тъпите коментиращи в този помиярник го схванат. Нямам, не съм имал нищо общо с бившата и настояща комунистическа партия, нито имам роднини свързани с нея. Нито съм гласувал някога за нея, ако това представлява някакъв интерес. (Надали дървените пребоядисали се скорострелно комунистически глави могат да имат такава биография). Това разбира се няма значение за коментарите ми, защото без да съм "социалист", съм социален по дух и оценявам страдащите нещастници в България благодарение на тази бандитска групировка. А думата другарю, ако за същите дървени глави звучи като псувня, за мен има друго значение и то е повече от приятел. За мой късмет имам другари, които ценя, както и те мен. Схвана ли го най-после бетонна главо? Или колелцата в мозъка ти са паразитни и не произвеждат качествена мисъл?
29.07.2020 19:35
До червеното тракторче Защо се цапаш в помиярника,ако не за пари?Другото е комунистически бетон с каквото е запълнено иначе празното ти междуушие.Дано плащат добре.
30.07.2020 00:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети