Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Заради високите сметки за ток: Народното събрание също остана частично на тъмно (СНИМКИ)

Политика

Заради високите сметки за ток: Народното събрание също остана частично на тъмно (СНИМКИ)

Кризата с високите цени на електроенергията вече е осезаема и в Народното събрание. Случайно или не днес осветлението из кулоарите на парламента е чувствително намалено, а в частта, предназначена за журналистите изцяло липсва.

Абсолютно всички лампи са изключени и атмосферата е доста интимна. Журналистите са се принудили да отворят щорите, за да проникне поне малко дневна светлина и да може все пак да изпълняват служебните си задължения.

Припомняме, че десетки общини останаха на тъмно заради невъзможността да си плащат екстремно завишените сметки, очевидно и в парламента вече се налага да се пести от консумация на ток, като потърпевшите, както винаги, не са народните представители. Как ще се справи правителството с овладяване на тежката ситуация в енергийния сектор, която далеч не единственият проблем в държавата, предстои да разберем!

Прави впечатление също така, че на втория етаж в сградата, където са разположени зала Изток и зала Запад, в които се провеждат парламентарните комисии, лампите светят през една. Полилеят, който обикновено ярко осветява пространството при централния вход на Народното събрание, също е изгасен.

Tribune.bgTribune.bg

Tribune.bgTribune.bg


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати