Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Зарков си дава реални шансове да оглави БСП, започна с обещанията

Политика

Зарков си дава реални шансове да оглави БСП, започна с обещанията

Зарков си дава реални шансове да оглави БСП, започна с обещанията - Tribune.bg
Снимка:

„Смятам, че имам реални шансове да стана председател на БСП. Тази сутрин имаше събрание на младежите в БСП и те декларираха желание за промяна“, заяви Крим Зарков пред Нова телевизия.

 По думите му Корнелия Нинова може и да е в силата си, но партията не е: „Мисля, че всички осъзнават тежката ситуация в БСП. Това, че сме във властта е добре, но не мисля, че това ще реши проблемите на БСП и лявото в страната”.

„Ако аз стана председател, това със изключването няма да го бъде. Аз съм подкрепил с гласа си отиването на Нинова във властта“,  заяви младият социалист.

Според него дебатът за ролята на БСП се е заместил от взаимни обвинения. Зарков каза, че ако стане председател на БСП ще върне Велислава Дърева във вестник „Дума“.  

„Кирил Добрев ще бъде по един или друг начин част от БСП. Това, за което той беше изключен, е същото, заради което беше един от най-приближените на Нинова“, коментира още Зарков.

По думите му не продължава войната между БСП и Радев: „Това не е война на редовите социалисти. Това беше тежка грешка лично на Корнелия Нинова“.

„Не се кандидатирам срещу Корнелия Нинова“, категоричен беше той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати