Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Здравко Димитров: Обещавам управление с честност

Политика

Здравко Димитров: Обещавам управление с честност

Здравко Димитров: Обещавам управление с честност - Tribune.bg
Снимка:

С молебен за здраве и успех ГЕРБ стартира предизборната си кампания в Пловдив

С молебен за здраве и успех ПП ГЕРБ стартира кампанията за местните избори в Пловдив. В храм „Света Марина“ присъстваха кандидатът за кмет на града Здравко Димитров, кандидатите за районни кметове и общински съветници, а молебенът бе отслужен лично от Пловдивския митрополит Николай.

„Ние познаваме господин Здравко Димитров от много години и сме имали възможност да се убедим, че той е добър човек. Самият той не иска да бъде хвален за добрите дела, с които е спомогнал на делото на църквата в Пловдивска епархия, но ви уверявам, че добрите му дела са многобройни и значими. За тях той беше удостоен с нашето най-високо отличие – орденът „Свети Апостол Ерм, първа степен“. Скъпи господин Димитров, имате нашата благословия за Вашето намерение и Ви желаем успех!“, обърна се към кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив митрополит Николай.

Той пожела успех на всички кандидати, като ги призова да не използват думата „власт“ за себе си.

След молебена в храм „Света Марина“, кандидатите на ПП ГЕРБ посетиха пункта за срещи с хората на Главната улица. Там граждани имаха възможност да се срещнат очи в очи със Здравко Димитров, да поговорят с него и да разкажат за проблемите си.

„Управлението трябва да е обърнато към хората, да служи на хората и да има много любов във всичко това, което прави. Ще водя позитивна кампания, с лице към хората. Обещавам управление с честност и откровеност, с които да се реши всеки един проблем“, заяви кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати