Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Коронавирусът отмени фестивал на Арнолд Шварценегер в Охайо

Шоу

Коронавирусът отмени фестивал на Арнолд Шварценегер в Охайо

Коронавирусът отмени фестивал на Арнолд Шварценегер в Охайо - Tribune.bg
Снимка:

Засега в Охайо има потвърден само един случай на коронавирус, но актьорът и бивш губернатор не иска да рискува

Коронавирусът накара Арнолд Шварценегер да отмени традиционния спортен и фитнес фестивал, който той организира всяка година, съобщи TMZ. Събитието беше планирано за уикенда. То се провежда в Колумбия, Охайо и е най-голямото изложение за здраве и фитнес в страната. Обикновено събира около четвърт милион души. Фитнес маниаците имат възможност да разгледат цялото ново оборудване, облекла и здравословни храни.

Засега в Охайо има потвърден само един случай на коронавирус, но Арнолд е заел твърдата позиция да не рискува в тази ситуация. Още повече става въпрос за експозиция за здраве.

Шварценегер все пак обещава на всички свои почитатели да възстанови изложението, веднага след като болестта бъде овладяна.

"Коронавирусът е опасен и има рискове за здравето", каза Арнолд. "Имаме най-големия и най-добрия здравен и фитнес фестивал в света, но никога не бихме избрали да печелим пари от здравето на хората”, заяви той.

Почитателите на звездата е важно да знаят, че на този етап спортните състезания, включително това по вдигане на тежести, ще продължат по график, но феновете ще могат да присъстват само на финала „Arnold Classic“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати