Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. „Българското барби“ недоволна от стереотипите (СНИМКИ 18+)

Шоу

„Българското барби“ недоволна от стереотипите (СНИМКИ 18+)

Претърпява над 15 процедури за една година

„Отново доказахме, че историческите обстоятелства все още имат "ДНК" в съзнанието ни и "пипалата"на темите ТАБУ са по-дълги, отколкото можем да си представим. В крайна сметка,по темата, би трябвало да отговоря клиширано, за да е по-лесно да се разбере: Всеки има правото да живее и да изглежда, както го удовлетворява, не е задължително всеки да се вписва в някакъв стандарт,наложен от някого някога,това е личен избор и никога не съм се страхувала да го изразя!!!“. Това написа в профила си в социалната мрежа прочулата се като „българското барби“. Андреа Иванова е на 22 години, а трансформацията ѝ започва преди 2 години. От Бургас е. Учи в София. Външният ѝ вид бързо привлича вниманието и на чуждестранни медии.

„Претърпява над 15 процедури за една година“, пише един от най-популярните вестници във Великобритания “Мирър”, който разказва личната ѝ история. Те е център и на статии в немски, руски, кюрдистански медии в Ирак.

„Не съм била учудена от подобни реакции и мнения, тъй като познавам добре как би реагирала масата от хората в нашето общество в подобен случай. За съжаление с нашите действия продължаваме да доказваме, как все още не сме се отърсили от този "манталитет" на невъзможността да приемем различните, които не се котират в нашето ежедневие“, пише Андреа по повод на критиките към външния ѝ вид.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема