Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Граждани на САЩ с петиция да спрат да ги занимават с новини за Хари и Меган

Шоу

Граждани на САЩ с петиция да спрат да ги занимават с новини за Хари и Меган

Граждани на САЩ с петиция да спрат да ги занимават с новини за Хари и Меган - Tribune.bg
Снимка:

Към 29 август петицията е подписана от 1125 души

Граждани на САЩ излязоха с петиция, публикувана на Change.org, срещу потока от новини за Меган и Хари. Документът се нарича „Меган Маркъл и „просто Хари“, моля, спрете да заливате американска преса“ и се отнася до факта, че принц Хари се отказа от кралския си статут, след което пожела да го наричат „просто Хари“, съобщава Yandex.

Авторите на петицията обърнаха внимание на засилената активност на Меган Маркъл и нейния съпруг по време на президентските кампании. Двойката започна да отправя чести призиви и коментари за текущи събития. В началото на лятото се появиха слухове, че Меган Маркъл планира да развива кариерата си в политиката, след това херцогинята говори на срещата на върха на момичетата лидери с Мишел Обама и даде интервю на Глория Щайн за важността на гласуването.

Освен това, след като се премести в САЩ, двойката започна да участва в благотворителни събития в Лос Анджелис, но както отбелязват авторите на петицията, добрите им намерения са съмнителни, тъй като те наемат фотограф, който след това изпраща снимки на медиите.

Парадоксът, подчертан в петицията е, че Меган и Хари са напуснали Обединеното кралство, защото са искали да избегнат медийното преследване, а сега умишлено създават новинарски емисии.

Меган Маркъл и „просто“ Хари се оплакаха, че им липсва лично пространство във Великобритания, се казва в петицията. Те заявиха, че пресата им създава твърде много неприятности и за това се преместиха в Канада. Но по някаква причина всеки път, когато американците гледат новини, трябва да виждат лицата им.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Разпиздяев И са прави.
31.08.2020 17:58 / Отговор
Мери Меган М. - пази Боже сляпо да прогледа!
05.09.2020 00:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети